İleti Sayısı: 586
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
1
Tek tek olayları açıklamakla uğraşmayacağım ama hikayeyi yürütmek için karakterler aptallaştıkça aptallaşıyor. Nerede GoT'un efsane bölümleri, nerede milletin övmeye doyamadığı bu bölüm.
•
İleti Sayısı: 979
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
24
Ben yeni sezonu henüz izlemedim, sezon finalinden sonra toplu izleyeceğim ama yorumlar tüm beklentilerimi alaşağı etti. Böyle bir gidişat izlemelerine üzüldüm.
•
İleti Sayısı: 1,819
Imperium:
23
Kitaptan kopuk adeta 1. Sezonu sosyal medya hype'ını ölçüp, 2. Sezonu ona göre hazırlamışlar gibi. Aşırı taraflı bir dizi. İkinci veya üçüncü bölümde izlemeyi bıraktım.
İleti Sayısı: 607
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
18
2. sezon can sıkıyor bakalım nereye varacak.
•
İleti Sayısı: 586
Imperium:
1
Aynı karakter 10 dk'da 120 iq'dan 10 iq'ya düşüyor. Bir yerden bir yere gitmek ne kadar sürüyor belli değil, 5 bölümde gittikleri yerden 10 dk içinde dönüyorlar falan. Tam bir game of thrones son sezon vakası oldu benim için.
•
İleti Sayısı: 152
Üyelik Yılı: 2021
Imperium:
0
Diziden malesef nefret etmeye başladım. 3. sezon var herhalde bu yüzden bomboş bir sezon ya. 4. bölüm hariç çöp dizi...
•
İleti Sayısı: 3,104
Imperium:
36
Bir kaç sahne dışında yine rezil bir bölüm izledik.
•
İleti Sayısı: 607
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
18
4. en iyi 7. idare eder gerisi vasat doldurma bölümler halinde gidiyor. 8. bölümü mükemmel bitiremezlerse 3. sezonu kim bekler ki.
İleti Sayısı: 3,336
Imperium:
56
İkinci sezonu hem dizinin yapımcısının, hem yazarlarının, hem de HBO'nun yeni yönetiminin bütçe kesme çalışmalarına kurban gitti. Diyaloglar ve hikaye anlatımı bu sezon zaten gittikçe kötüleşti ama senaryo yazıldıktan sonra HBO'nun 10 bölümden 8 bölüme düşürün demiş olması yangını baya bi körüklemiş.
Bir şeyleri değiştirmezlerse 3. sezon çok daha kötü olacak gibi duruyor.
•
İleti Sayısı: 3,104
Imperium:
36
Bir saatlik final bölümünü 10dk bitirdim heralde. Çoğu sahneyi, örneğin Rhaenyra ve Alicent sahnesi gibi izlemedim bile. Rezalet bile diyemeyeceğim.
•