28-09-2024, 15:27
Crusader Kings III Türkçe Yama - İndirme Konusu: 1.12 (%100)
|
28-09-2024, 19:17
Çeviriye başlanıldı mı en azından bir bilgi duyuru geçilseydi. Başladık yada başlamadık plan var yada yok şeklinde.
30-09-2024, 18:03
İnşallah bir aksi durum oluşmaz da yine türkçe olur.
Şimdi ki mod ile bayağı kodlu çıkıyor. Bakayım belki elimden geldiğince bir şey yapabilir miyim diye yeni eklenmişleri attım ve eskilere eklemeler olmuş onlarla haşır neşir olurken yapan arkadaşların eline koluna sağlık türkçede ki i hali gibi durumlara has yeni kodlamalarla eklemeler yapmışlar mesela bir kod kral o koda i hali deyip kralı demişler (King: kral King_i: Kralı). Bu yüzden bu konuda pek bilgim olmayınca da karıştıramıyorum. Düz çeviri olsaydı (yani ingilizce hali ne ise sadece karşılığı) belki biraz bir şeyler yapardım :) Tekrar bu çalışmayı yapan arkadaşlara teşekkür ederim.
10-11-2024, 16:45
Yeni sürüm hakkında bir çalışma yapılıyor mu? Şu an ki haliyle oyun ne yazık ki oynanamayacak seviyede.
10-11-2024, 17:19
14-11-2024, 11:52
Oyunun çıkışından bu yana baya değişmiş ve yenilenmiş olduğunu gördüm. Tek eksiğim Türkçe yama. Çıktığında da yine buranın çevirisi sayesinde rahatça oynamıştım. İnşallah kısa sürede güncellenir. Çalışanların eline emeğine sağlık.
21-11-2024, 15:42
Steam da bildirilerde var Slavlara kıyafet gelecek ve leh dili
Free Polish Language Support Alongside this release, we are delighted to introduce Polish as the 8th official language of Crusader Kings III. This update will be freely available to all players. We would like to thank modders Santroy, Hora, Witcher, sano2, and Blizzer for their hard work on this localization. Acaba başvurulsa bu şekilde bu çeviride sürekli Türkçe dil desteği olur mu ki
26-11-2024, 12:37
(21-11-2024, 15:42)-Onur- : Steam da bildirilerde var Slavlara kıyafet gelecek ve leh dili Forum üzerinden denenebilir aslında hocam. Yani çevirecek çalışanları yoksa dahi StrategyTurk ekibi ile resmi bir anlaşma yapsalar fena olmazdı :)
03-12-2024, 17:27
(26-11-2024, 12:37)SafakB :Elbette böyle olmasını kalben isterim ancak önemli olan çeviriyi yapan ekibin istemesi yani zamanları nasıl hep uğraşılabilecek mi? Tahmin ediyorum ki Paradox süreklilik ve hızlı bir çeviri isteyebilir. Her dlc'de güncellemede. Ayrıca Paradox'a böyle bir şeyi kabul ettirmek için çeviren ekibin önermesiyle kabul olması yeterli mi? Yoksa topluluğun çok istemesi yani bizlerin bir yerden talepte bulunması gerekli mi? Bu durumda ekibin yani StrategyTurk ekibinin başvurusu yeterli ise bu en başta dediğim gibi ekibe kalmış durum. Topluluğun isteği talebi önemli ise StrategyTurk ekibi bunu istiyor ise nereden nasıl başvurmalıyız ben bilmiyorum bir haber versinler böyle böyle yapın resmi olarak bu projeyi kabul ettirelim desinler başvuruyu yapalım. Ben başvuru kesin yaparım. :)(21-11-2024, 15:42)-Onur- : Steam da bildirilerde var Slavlara kıyafet gelecek ve leh dili
03-12-2024, 17:49
CK3 bir oyun değil aslında bir abonelik sistemi, belli aralıklarla yeni DLC ile oyun gelişiyor ve geliştikçe almak durumundasın, aldıkça oyun gelişiyor ve daha çok bağlanıyorsun ve alıyorsun, hal böyle olunca biz müşterilerin sürekli talep halinde olması gerektiğini düşünüyorum. Adamlar biz çıkarmıyoruz dese bile empati yapmadan sürekli bir talep haline olmalıyız, bana ne maliyetinden ya da sonradan ekleme yapmaz gibi şeylerden ben para verdim ve istiyorum bu şekilde organize hareket edilse bir sonuç alınabilirdi belki.
03-12-2024, 20:50
(Son Düzenleme: 05-12-2024, 15:49, Düzenleyen: Justicar. Toplamda 1 kere düzenlenmiş.)
(21-11-2024, 15:42)-Onur- : Steam da bildirilerde var Slavlara kıyafet gelecek ve leh dili Hocam bence de CK3 oyuncularına başlık açıp böyle bir duyuru yapmak çok mantıklı olur başka türlü olacak gibi değil yani her dlc'de her güncellemede yama beklemek zorunda kalıyoruz bu kadar oyuncu kitlesi olan bir oyuna dil desteği getirmemek haksızlık sırf böyle toplu talep edebilme yolu var mı diye forumdan hesap açtım. CK3 Roads to power dlcsi dahil her dlcyi edindim adam akıllı Türkçe dilde oynamak gözümde kaldı! CK3'ün Alpleri! CK3'ÜN YİĞİTLERİ! LORDLARIM BEYLERİM! CK3 MİLYONLARCA TÜRK OYUNCUSU BULUNMASINA RAĞMEN PARADOX TÜRKÇE DİL DESTEĞİNİ TÜRK OYUNCULARA ÇOK GÖRMÜŞTÜR CK3 OYUNCULARI BİLİRKİ OYUNUN STANDART DLC'SİZ OYNAMANIN İMKANI YOKTUR Kİ BİRÇOĞUMUZDA BİRÇOK DLC VEYA TAMAMI VARDIR DİYE TAHMİN EDİYORUM... BU ZAMANA KADAR DA YAMA YAPAN ARKADAŞLARA EMEKLERİ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM AMA BU DURUM ARTIK ONLARI DA AŞIYOR ONLAR YİNE ELİNİ TAŞIN ALTINA SOKUP YAMA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRSELER DE HER GÜNCELLEME VE EKLENTİDE AYLARCA SÜREN BEKLEME SÜRESİ DURUMU CİDDİ CAN SIKICI OLMAYA BAŞLADI STRATEGYTÜRK VE BİZ CK3 OYUNCULARI BU KONUYLA İLGİLİ PARADOXLA İLETİŞİME GEÇİP TÜRKÇE DİL DESTEĞİ KONUSUNDA YOĞUN TOPLU İSTEK VE TALEP OLUŞTURMAMIZ GEREKİYOR. BEN FORUMDA YENİYİM SIRF BUNUN İÇİN FORUMA KATILDIM EĞER DAHA YETKİLİ BİR ARKADAŞ VARSA BU KONUYLA İLGİLİ OLARAK BİR BAŞLIK OLUŞTURSUN DESTEK VERELİM FORUMDAKİ DİĞER OYUNCULARA ULAŞALIM YAYINCILARA ULAŞALIM VE ŞU İŞİ ARTIK BİR ÇÖZÜME KAVUŞTURALIM! KATILIM GÖSTERECEK İLGİLENECEK OLAN HERKESE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM! (03-12-2024, 20:50)hasancakir06 :(21-11-2024, 15:42)-Onur- : Steam da bildirilerde var Slavlara kıyafet gelecek ve leh dili CK3 STEAM TOPLULUĞU TARTIŞMA BÖLÜMÜNE TÜRÇE DİL DESTEĞİ İLE İLGİLİ BAŞLIK AÇTIM EĞER DESTEK OLUP HATTA SİZ DE BU KONUDA YAZARSANIZ BELKİ BİR MUHATTAP BULABİLİRİZ! [img]file:///C:/Users/Hasan%20%C3%87ak%C4%B1r/Desktop/2024-12-03_21-34-50.png[/img]
03-12-2024, 22:27
(03-12-2024, 20:50)hasancakir06 :(21-11-2024, 15:42)-Onur- : Steam da bildirilerde var Slavlara kıyafet gelecek ve leh dili Hocam keşke her şeyi CapsLock açık yazmasanız okumak çok zor oluyor.
04-12-2024, 01:12
(03-12-2024, 22:27)SafakB : [quote pid="307515" dateline="1733248222"] Hocam keşke her şeyi CapsLock açık yazmasanız okumak çok zor oluyor. [/quote] Çok da parlatmadım aslında rengi ama dikkat çekici olsun diye renklendirdim bir dahakine dikkat ederim selamlar.
05-12-2024, 15:16
Yukarıda bahsedilen steam topluluk tartışma başlığı
https://steamcommunity.com/app/1158310/d...852937021/
06-12-2024, 03:58
Bende yazdım. Bu linki yani topluluk tartışma sayfasını olabildiğince duyurabilsek belki daha çok kişi görür ve sayfaya gelir.
Mesela başka bu tür çeviri sitelerinde üye olanlar o sitelerde konu açıp steam topluluk linkini paylaşsın. Sosyal medya platformlarında özellikle takipçisi çok olan varsa profilinde paylaşsa güzel olabilir. Hatta başka bir oyun konusunda bir yorumda bulunurken bile en sona bir belirtsek güzel olabilir linki yapıştırsak güzel olabilir. Talep baya olmalı ki belki o zaman dikkat çeker.
06-12-2024, 04:28
(06-12-2024, 03:58)-Onur- : Bende yazdım. Bu linki yani topluluk tartışma sayfasını olabildiğince duyurabilsek belki daha çok kişi görür ve sayfaya gelir. Desteğiniz için teşekkürler dostlarım ama daha çok destek gerekiyor. Özellikle yayın açan arkadaşlar varsa bu talebimiz daha geniş oyuncu kitlesine ulaşabilir ya da Maxmarine,Samet Güngör,YabguNizam Pasha gibi CK3 yayınları yapan kanallarda yorumlarda bu konuyu gündeme getirebiliriz. Bir de bu konuyu ayrı bir başlık olarak açarsak buradan da katılımı arttırabiliriz nasıl başlık açılacağını bilen bir arkadaş varsa başlığı açsın bu iletimi yanıtlayarak linkini paylaşsın. Görmeyen arkadaşlar için aşağıdaki linkten topluluk talebime ulaşıp bana Türkçe Dil Desteği konusunda destek olabilirsiniz. Benden ayrı başka bir talep oluşturan olursa link atsın ona da destek olabiliriz. OMUZ VERİN PARADOX'A TÜRK ATABEYLERİNİ TANITALIM! https://steamcommunity.com/app/1158310/d...852937021/
06-12-2024, 17:40
Dostlarım CK3 Türkçe Dil Desteği talebimiz için youtube CK3 kanalında talebimizi yorum olarak yazdım destek olup aynı zamanda Ck3'ün son videolarına siz de yorum yazabilirsiniz.
Video Linki: https://www.youtube.com/watch?v=as0HU3HhQgM
Duman reis, paradox forumunda çıkmış oyunlara dil eklemiyoruz falan dediklerini okumuştum ama sonradan leh dilini eklediler malum. Bunu lehler mi yaptı, yaptıysa nasıl yaptı, bilgin veya tavsiyen var mı?
Çeviriyi sabırsızlıkla ve heyecanla bekliyoruz, tekrardan teşekkür ederim çalışmalarınız için
07-12-2024, 01:40
(Son Düzenleme: 07-12-2024, 01:41, Düzenleyen: -Onur-. Toplamda 1 kere düzenlenmiş.)
(06-12-2024, 17:40)hasancakir06 : Dostlarım CK3 Türkçe Dil Desteği talebimiz için youtube CK3 kanalında talebimizi yorum olarak yazdım destek olup aynı zamanda Ck3'ün son videolarına siz de yorum yazabilirsiniz. Topluluk linkini de koysaydın Türkçe isteyen insanlara böyle bir topluluğun olduğunu duyurmamız lazım. Sonuçta Leh dili olsa da dil konusu ve paradox'un paylaşımı kısacası çok insan takip ediyor. İnsanların dikkatini çeker gelir bakar yorumda linki görüp topluluğa destek verebilir. Bende Rocky the Good Boy youtube kanalını takip ediyordum çektiği son seri ck3 videolarına yorum yapıp topluluk linkini paylaştım.
07-12-2024, 13:09
(07-12-2024, 01:40)-Onur- :Eline sağlık. Paradox'a mail attım orada topluluk linkini paylaştım henüz daha bir geri dönüş olmadı toplu bir şekilde mail atalım dostlarım. Mail adresini paylaşıyorum.(06-12-2024, 17:40)hasancakir06 : Dostlarım CK3 Türkçe Dil Desteği talebimiz için youtube CK3 kanalında talebimizi yorum olarak yazdım destek olup aynı zamanda Ck3'ün son videolarına siz de yorum yazabilirsiniz. support@paradoxplaza.com |
|
Konuyu Okuyanlar: 10 Ziyaretçi