İleti Sayısı: 2
Üyelik Yılı: 2025
Imperium:
0
Merhaba gezgin olarak çıktığım yolda yerleşik hayata geçeyim diye gözüme kestirdiğim askeri gücü benden zayıf bir yeri işgal ettim fakat alır almaz aylık gider -5.9 gold oldu. Birkaç ay sonunda borç batağına düştüm. Artıya da çıkamıyorum. Elim kolum bağlı kaldım. Böyle bi durumda ne yapabilirim?
•
İleti Sayısı: 225
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
0
1066 Kutalmisoglu Suleyman la save actim. Simdi oyunda 1178 de Türkmen kulturu var. 1066da da oguz kulturunden cikip turkmen kulturunu olusturabiliyor muyuz?
•
İleti Sayısı: 19
Üyelik Yılı: 2024
Imperium:
0
Başlangıç yılları birbirinden bağımsız.Oluşturabilirsin.
•
İleti Sayısı: 1
Imperium:
0
kalelere şehirlere atadıgımız valilerin kontların kuşatma sırasında eğer kaledelerse kuşatmanın ilerlemisini yavaşlatıyolarmı askeri becerilerine göre.
•
İleti Sayısı: 12,725
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
100
Mülk sahibi kişi olarak soruyorsanız, hayır bunun bir etkisi olmaması lazım. Bölgedeki kale seviyesi ve düşmanın kuşatma becerisi ile alakalı.
Aşağıdaki 1 üye PCOyun nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye PCOyun nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• TanhuSela
İleti Sayısı: 19
Üyelik Yılı: 2024
Imperium:
0
Multiplayer server kuran kişinin oyun üzerine kurduğu modları,server a giren diğer kişilerde eksiksiz kurarsa,
Beraber mp oynanırmı?Yani mod kurmak mp oynamaya engelmi?
•
İleti Sayısı: 12,725
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
100
Tamamen aynı modlar, aynı yerden edinilirse birlikte multiplayer oynanabilir. Modların Paradox Mods ve Steam Atölye versiyonları uyumlu olmuyor. Yani herkesin aynı modları Steam'den ya da Paradox'tan edinmesi lazım.
Aşağıdaki 1 üye PCOyun nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye PCOyun nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Karaiskender
İleti Sayısı: 4
Imperium:
0
Merhabalar. Ben Bizans içerisinde Bulgaristan themasiyla oynuyorum. İmparator bana Kırım tarafından mevcut topraklarima ek olarak bir kontluk verdi. Ondan sonra vali verimliliğim düştü "kontluklar ana suzereninizin birincil unvanının de jure sınırları içerisinde değil" diyerek . Bu etkiden nasıl kurtulabilirim.
•
İleti Sayısı: 4
Imperium:
0
Soruma kendim cevap vereyim imparatorla etkileşim sekmesinde ona vasali devredebiliyormuşum. Öyle yaptım negatif etki kalkti
•
İleti Sayısı: 266
Üyelik Yılı: 2022
Imperium:
0
Efenim oyunda düzenli ordu kurulabiliyor mu?
Aut viam invemiam aut viam creo
•