İleti Sayısı: 133
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
0
Evet arkadaşlar en çok zevk alarak oynadığınız Eu4 devleti.
İlk ben söyleyeyim : Kırım
•
İleti Sayısı: 3,113
Imperium:
22
Tüm Hindistan devletlerine karşı bir fetişim var. Özellikle Gujarat, Bahmanis ve Viyajangar.
•
İleti Sayısı: 1,959
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
39
Osmanlı (multide 1 vs 5 atmak)
•
İleti Sayısı: 6,940
Imperium:
17
Bizans Venedik Cneviz İSpanya
•
İleti Sayısı: 14
Imperium:
0
İlk olarak tabikide Osmanlı fakat ek olarak Avusturya ve Fransa vazgeçilmezlerimdendir.
•
İleti Sayısı: 2,142
Imperium:
1
Castille(İspanya) Osmanlı İngiltere güzel oluyor. Bu arada ilk çıktığı günden beri oynuyorum ama hiç Fransa yapmadım. Artık bir Fransa açarım.
•
İleti Sayısı: 26,478
Imperium:
140
Oyunun zevkli olması için early-mid ve late kısmının farklı unsurlar içermesi gerekir benim için. O sebeple multiplayerlar hariç kolonici devletlerle oynamak zevklidir. Tabi koloniciliğin ve emperyalizmin hakkını verip Asya'daki devletleri ele geçirmeye çalışmanız gerek. Oturup İngiltere'yi Osmanlı gibi de oynayabilir ve Avrupa'yı ele geçirmeye çalışabilirsiniz ama o benim dediğime girmiyor.
•
İleti Sayısı: 1,466
Imperium:
24
Protestan Bohemya ile Hre yi birleştirmeye çalışmak.Tabi erken dönemde Otto yu dost alıp Au ve Polonya yı bölerseniz bütün zevkini kaçırır.
•
İleti Sayısı: 91
Imperium:
3
Osmanlı, branderburg. Avrupadan bir tek branderburg'u denedim ve almanyayı kurdum.
Çok fazla osmanlı oynadım. Fransayla bir oyun atma vakti geldi artık :)
•
İleti Sayısı: 1,154
Imperium:
3
Osmanlı neden mi çünkü hiç kimseye ihtiyaç duymadan racon kesen ve istediğini yapan bir ülke.
•