[MP] EU4 - Multiplayer : Aralık 2016
Girdi.
şuan 14 kişiyiz sorun düzeldi arkadaşlar gelebilir herkes
Ara
no server diyor hala
Ara
Re-Host.
Ara
bugun oynayamicaz anlasilan. erteleyelim bari.
FxO_A92WYAI--2l.jpg
[+] 1 üye jax61 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Girebildik tekrar.
sadece lobiye. oyuna yine girmiyor..
FxO_A92WYAI--2l.jpg
Ara
GM'ye (@Aeschyli] bu günlük oyunu erteleme isteğini gönderiyorum. 22'de girsek bile ben oyunda olamam.

CcsuHI.png
Ara
(08-12-2016, 21:25)jax61 : bugun oynayamicaz anlasilan. erteleyelim bari.
FxO_A92WYAI--2l.jpg
[+] 2 üye jax61 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Son kez deniyoruz arkadaşlar olmazsa erteliyecez
Ara
ben o kadarini bile goremedim pasa. bende sadece connecting looking for host. dahasi yok
FxO_A92WYAI--2l.jpg
[+] 1 üye jax61 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
15k askerli 1k manpowerlı ve borçlu adam gibi adam Polonya.
[+] 1 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Arkadaşlar bizden kaynaklanmayan sorunlardan dolayı bugün multiplayer oyununu başlatamadık. Bundan dolayı bugünkü oyunu erteliyoruz. Yarın 20:30 da görüşürüz.
Ara
göznden de hi bişey kaçmıyor da dumancım sanıyorum ki senin de danimarka savaşından sonra durumun öyle ahım şahım değildir.
FxO_A92WYAI--2l.jpg
Ara
Cumartesi veya pazar duruma göre telafi yapabilir.Belki yarın süresi uzatılarak 21-24 arası telafi niyetine geçebilir.Siz ne dersiniz telafiye ihtiyaç var mı?
Tabi girebilirsek
Ara
Arkadaşlar geç cevap veriyorsam kusura bakmayın durum genel olarak şu şekilde :D

Hostumuzda müsaitse bu haftalık telafi oyunu oylaması yapabiliriz. Malum ilk 3 mp gününde 2 gün tatil edildi. Bu konuyu kendisiyle görüşürüm.

Düzenleme : Host müsait değil arkadaşlar.
Ara
Masaüstü görseli ilginç.

(08-12-2016, 22:04)jax61 : göznden de hi bişey kaçmıyor da dumancım sanıyorum ki senin de danimarka savaşından sonra durumun öyle ahım şahım değildir.

Biz her zaman güçlüyüz.
(08-12-2016, 22:01)Duman : 15k askerli 1k manpowerlı ve borçlu adam gibi adam Polonya.

Ülkeyi 5 sene boyunca PashaZade değil, swlerinde problem dahi olan EU4'ün aisi yönetti.
Ara
az kaldı az . yakın bir zamanda fiber nete kavuşabilirsem size en baba hostluğu yapacam. 7 gün 24 saat :D
FxO_A92WYAI--2l.jpg
Ara
Resim alındı.

Konuyu Okuyanlar: 41 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.