EU4 - İmparatorluklarınız
Osmanlı denemelir vol 43242.

Dünya Haritası

o03y1m.jpg

Avrupa Haritası

r6My77.jpg

Buda güzel kolonimiz karayipler.

vX5yqv.jpg

Kalelerin leveli artmaya başladı bundan gerisi fena sıkacak. :D Amerika gözükse fetih yapaca ama 100 yıldır aynı görüşteyim. Exp te açmadım öyle bekliyorum orda.

[+] 5 üye Aeschyli nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Herşey çok güzel gidiyordu karayiplere ilk ben varmıştım oraları kolonileştirecektirm burgundy yi yenmiştim napoliye çıkartma düzenlicektim :( sebebi neydi ki
8P1d1a.jpg
Kardeşim HRE toprağı almama sinirlenirsin anlarım da benim almamdan bir sene önce Türk askeri hollandaya kadar gelmişti Türklere karşı toprak savunacağına din kardeşini kesiyorsun :(
Sen 15.yy da 180 k orduyu nasıl topluyorsun ikmalini yapıyorsun.Biraz insaf
ErJRJA.jpg

Özlemişim Eu4 ü :D Koalisyonlara kafa atmak gibisi yok
俺たち 自由 に なれる の か ?
[+] 1 üye cemal nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
opm koalisyonu :) en sevdiğim :D karşı konulması imkansız :D
FxO_A92WYAI--2l.jpg
[+] 2 üye jax61 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
l3EPlE.jpg

VPE8dP.jpg

njE9nR.jpg

vXZA9p.jpg

1VNa5G.jpg

kastilya ile yapamamıştım. osmanlı ile başardık :P elin oğlu world conquest yapıyor jax. bu da neyin nesi..

müslüman osmanoğlu önce katolikliğe geçti, sonra protestan oldu. sonra osmanlı soyu kurudu . başa habsburglar geçti. sonra valois hanedanı geçti. valosilerin geçmesiyle fransa ile imparatorluklar birleştirildi. en sonda değişik uyduruk bir hanedanla tamamladık. ama ne hikmetse mare nostrumu alamadık. bir eksiklik var ama bulamadım. sanıyorum karadenizi kapatmam gerekiyor.
FxO_A92WYAI--2l.jpg
[+] 10 üye jax61 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Imperator Abdulaziz I Ostrogski, ilginç. Güzel oyun olmuş.
[+] 2 üye Redtay nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Evet Karadeniz ve Akdeniz i kapatmanı istiyor başarım.Nice otto
[+] 1 üye iberkay nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
MokAkQ.jpg

Devamı yarına artık.
[+] 2 üye Aeschyli nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Forumu resmen ottocular bastı.
Ara
@Xepluper farklılığı sizden alalım efem . bir oyun koyunuz .gözlerimiz bayram etsin :) napalım romayı başka kuramadık . e world conquest için de en uygun devletlerden birisi ottomans. haliyle oyun o civarda dönüyor .. ama yakın zamanda @Blackwhist güzel bir opm oyunu koyar buraya :)
FxO_A92WYAI--2l.jpg
[+] 1 üye jax61 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Laptop'a geçince SS alamamaya başladım F11 ve F12 deki parlaklık ayarı yüzünden. :/
Geri Döndüm (Sayılır)
Ara
(18-12-2016, 11:26)jax61 : @Xepluper farklılığı sizden alalım efem . bir oyun koyunuz .gözlerimiz bayram etsin :) napalım romayı başka kuramadık . e world conquest için de en uygun devletlerden birisi ottomans. haliyle oyun o civarda dönüyor .. ama yakın zamanda @Blackwhist güzel bir opm oyunu koyar buraya :)

Bir fantezi üzerinde çalışıyorum zaten, beni yanlış anlamışsınız istirham ederim, sadece latife ediyordum efem.
[+] 3 üye Xepluper nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Yok dostum yanlış anlama yok zaten ben de öylesine takıldım size. :)
FxO_A92WYAI--2l.jpg
Ara
@jax61 Türkler nasıl Romalı oldu?

@Blackwhist uzun zamandır uğramıyor bu konuya 1.0
G0kMNN.png
Ara
@GaulTurk roman empire kurduğunda devleti kuranın primary culture romana dönüşüyor. yani heryeri türkleştirmeye çalışsaydım kurduğumda heryer roman kültürü olurdu :D tabi buna dip point yetmez o ayrı :D
FxO_A92WYAI--2l.jpg
Ara
@GaulTurk geldim işte burdayım  :smile: Bu da spoiler olarak gelsin  :smiling:

3f09e16d58a743049170d0981f66896f.png

c0288f5478c74858b59f1da9234d66f9.png

Blitzkrieg 1700'den sonra başlar  :wink:
[+] 7 üye Blackwhist nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Ben denediğimde hem Rusya hem Osmanlı düşman olmuştu ve ittifaktılar. :D Bildiğin sandwich olmuştum. Senin oyun iyiymiş ama o Osmanlı nedir öyle. İlk defa görüyorum bot Osmanlı'nın Viyanayı alabildiğini.
Ara
En iyi gördüğüm Osmanlı diyebilirim. İyi olması işime yaradı yoksa arada kaybolup gidecektim  :smile:
Ara
l33vGJ.jpg

VPPvnZ.jpg

njjL0V.jpg

vXXnWz.jpg

1VVMOj.jpg

LZZ15o.jpg

avusturya world conquest denemesi yapıyoruz da işler pek umduğum gibi gitmedi. malesef imparatorluğu erken kaybettik geç kazandık. din savaşı olmadı. barışçıl bir şekilde imparatorluk dini katolik olarak kaldı.fakat savaş 1550 de sona ermesine rağmen imparatorluğu 1620 lere kadar alamadık. şuanda bohemya hariç tüm hereticler katolkliğe geri döndüler. malesef ki bohemyada ki zımbırtıyı silemedik. bir kere savaş açtım % 146 lık skor istediği için dini çeviremedim. parçaladım . şimdi trucede hata veriyor. barışta gösteriyor ama truce yok. ilginç doğrusu. planım hreyi vassalığa kadar taşıyıp kısa sürede tüm dünyayı vassallara yedirmek. bildiğiniz üzere ( bilmiyiorsanız da öğrenmiş olursunuz denemek isteyen çıkabilir) hreyi vassalladığınızda sonsuz sayıda vassal kurabilirsiniz. bakalım hayli vakit var ama başarır mıyım bilemiyorum. başaramasam da güzel bir imparatorluk ortaya çıkacak.ispanya habsburg. fırsatını bulursam pu ya alacağım. o vakit şansım hayli artacaktır.
FxO_A92WYAI--2l.jpg
[+] 2 üye jax61 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Buralar şu sıralar baya ecdat iv ye dönmüş vaziyette @Blackwhist olmasa durumumuz yalan

ben de bir oyun açmam gerek bu duruma karşı tepkisiz kalamam :D
@GaulTurk senin seveceğin bir oyun geliyor at like bekle
p8RNv0.png
[+] 5 üye Fire nickli üyenin bu iletisini beğendi.
@jax61 hreyi vassallamak derken neyi kastettin ?
Avusturya olarak HRE içindeki tüm devletleri vassallaştırmak mı ?
Ara

Konuyu Okuyanlar: 10 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.