İleti Sayısı: 265
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
0
Kapı içeriden kilitli deniyor, bu durumda gizli geçit olmak zorunda. Salon ve mutfak duvar komşusu. Hain var mı yok mu öğrenmek için o duvarı kontrol etmeliyiz.
•
İleti Sayısı: 1,120
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
10
evet salon koridor mutfak ve depo sınırlar var koridoru kapattık ama depoda sınır ordanda bi geçit olabilir mutfakdanda
•
İleti Sayısı: 1,542
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
11
Seçimler her zaman önemli Aytaç kapıyı korumayı seçtiği için ona göre öldü ölümden kaçabilen sadece 1 sefer zenderx ve güvenlik görevlisinin koruduğu kişi bir nevi bulacağınız ipucu değişiyor
•
Imperium:
11
Teoriler hakkında yorum yapmayacağım siz en doğrusuna karar verip ortaya koyacaksınız bende eğer doğruysa size ufak bir ödül vereceğim katilin kim olduğunu bulduğunuzda ölümleri ona göree tekrar açıklamanız gerekecek en azından yanlış olanları
•
İleti Sayısı: 3,113
Imperium:
22
O zaman yarın bütün oyuncular teorileri varsa eklesinler yoksa da şu ana kadar yazılan en mantıklıyı onaylasınlar ki alacak ödülümüz varsa da alalım.
•
İleti Sayısı: 3,514
Imperium:
51
Ben ölmedim beyler sizin canınızı kurtarmak için şehit oldum. Fatihalarınızı bekliyorum. :)
•
İleti Sayısı: 265
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
0
Ben gizli kapı konusunda eminim ve içimizde bir sürü silah kullanmayı iyi bilen adam var. Hain içinizde olabilir.
•
Imperium:
11
İyi o zaman birkaç kişi daha onu önerirse orayı incelediğinize dair bir tur koyucağım ama ondan sonra ölümün nasıl olduğuna tam karar vermeniz gerekiyor.
•
İleti Sayısı: 3,113
Imperium:
22
Ölüm teorisinde ben kendimi doğru görüyorum. Aytacın daha tanıdıgı olmalı. Daha genel bir teorim de var ama onu saklıcam :D daha ölüceğime inanmıyorum
•