İleti Sayısı: 1,686
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
14
Bir ara mp oynayabiliriz gibi sanki.
Sinkaf-ül Tertibat
•
İleti Sayısı: 1,465
Imperium:
19
Diablo II efsane oyundur. Benim için RPG oyunların babasıdır. İtem çeşitliliği ile öne çıkarken class ve skilleri de çok hoştur. Ancak kasmak şarttır, görevden göreve koşarak Diablo'yu kesmek pek mümkün değil. Zaten 1 kez oynayıp bitirmemim sebebi ise çok eski olması. Zaten onuda co-op oynamıştık 3 kişi.
•
İleti Sayısı: 721
Imperium:
0
Stabil oynayacak en az 2 kişi daha çıkarsa multiplayer kurmayı düşünüyorum.
•
İleti Sayısı: 607
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
18
Efsaneler efsanesi oyun. Yaşımız gereği portföyümüzde olan 3. sü çıktığından oynayan kişi bulmakta zorlanılan oyun. Her şeyi bırakın da oyunun müziklerini dinlemeyen damdan atlasın.
•
İleti Sayısı: 214
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
0
Stay awhile and listen...
İleti Sayısı: 3,193
Üyelik Yılı: 2020
Imperium:
20
Uzun zamandır oynamak istediğim Diablo serisinin ikinci oyununun Ressurected(remastered) versiyonu 4 gün evel duyuruldu. Şahsen çok sevindim, grafikler ve sesler yenilenmiş adeta bu gün çıkmış gibi duruyor. Fikirleriniz neler? Ben eğer param yeterse ve bir şekilde oynayabilirsem hemen alırım.
İleti Sayısı: 586
Imperium:
1
Belki son 10 yılda en çok beklediğim 2 şey Burning Crusade ve Diablo II idi. Şu ana kadar ön sipariş vermememin tek sebebi de bir umut kutulu versiyon çıkarırlar diye. Gerçekten olağanüstü bir iş çıkarmışlar. 70e 30 diye bir oran belirlemişler ve yaptıkları her değişiklikte %70 sadık kalmışlar esas oyuna. Gerçekten çok sevindim alpha beta ne gelse mutlu edecek beni.
•
İleti Sayısı: 1,168
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
2
Remastered versionlar da sınıfta kalan bir firma w3 için hiç bir şey yapmadı ayıp!
Hail the Omnissiah! He is the God in the Machine, the Source of All Knowledge
•
İleti Sayısı: 2,479
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
47
Playstation da sanirim 250 TL gibi bir fiyat konulmus. Bu oyun sonunda cikiyor sanirsam. Eger yorumlar iyiyse playstationda alip oynayabilirim.
•
İleti Sayısı: 609
Imperium:
1
Pc'de ön sipariş verdim bekliyorum, betasını da oynamadım oyunu en iyi şekilde deneyim etmek istiyorum.
Umarım hayal kırıklığına uğratmaz.
•
İleti Sayısı: 2,479
Imperium:
47
23-09-2021, 19:10
(Son Düzenleme: 23-09-2021, 19:40, Düzenleyen: Sezar.)
Remasteredi cikmis an itibariyle twichte tum Turk yayincilar bunu oynuyor. Bana gelince effekleri goruntuleri cok cazip gelmedi o yuzden 250 lira bayilmayacagim simdilik belki sonra.
Edit: adamlar tek skill/class/item eklememisler, grafikleri de ahım şahım birsey degil, bosuna bu blizzarda para kaptirmayin alip.
Aşağıdaki 1 üye Sezar nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Sezar nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Elefsar
İleti Sayısı: 609
Imperium:
1
24-09-2021, 04:08
(Son Düzenleme: 24-09-2021, 05:43, Düzenleyen: Bambukavak.)
Grafikler harika olmuş, tek tuşla legacy moda geçmek de güzel bir detay.
Offline karakterle bitirdikten sonra bir de online karakterle oynamayı planlıyorum. (umarım oynayacak birilerini bulurum.)
•
İleti Sayısı: 730
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
0
Dun itibariyle giris yaptim ama beni pek sasirtmadi serverlar sorunluydu online olarak actigim sorceres karakter oyundan cikip girdiğimde basta servera baglanmadi sonra leveli dustu ve ardindan da karakter silindi . Dedim serverlar sorunlu heralde iki uc saat sonra denedim karakterim geri gelmisti ama 1 level dusmustu ve buldugun itemlerin bir kismi kaybolmustu.şimdilik oyun basi oldugundan sorun degil ama umarım bi hatalar devam etmez
•
İleti Sayısı: 2,420
Imperium:
50
Resurrected'a 400 lira, eskisine 200 lira para çekmişler, multi yapsak bile hangisinde yapacağız, insanları oyunu almaya nasıl ikna edeceğiz?
Resurrected bende var.
•