İleti Sayısı: 24
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
2
evet arkadaşlar merak ettiğim konu şu ben komşu vilayetim olmayan yerlere de saldırmak istiyorum lakin nedensiz saldırınca -2 istikrar yiyorum iddaa üretmenin başka yolu yokmudur the cossacks hariç bütün dlcler kurulu şimdiden teşekkürler.
•
İleti Sayısı: 26,534
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
141
Ticaret üzerinden savaş sebebi elde edebilirsin.
•
İleti Sayısı: 8,058
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
91
03-05-2017, 19:39
(Son Düzenleme: 03-05-2017, 19:39, Düzenleyen: altnkurt.)
Afaroz yediyse, sana insult attıysa veya rivalinse de saldırabilirsin ama sınırın yoksa toprak alamazsın zaten. Sadece kıyı topraklarını alabilirsin. Müttefikleri üzerinden saldırmayı dene.
HRE'ye, triballere, hordalara özel cbler de mevcut ama hangileri sınır istiyo hatırlamıyorum.
Sic Parvis Magna
•
İleti Sayısı: 26,534
Imperium:
141
Justify Trade Conflict seçeneğiyle. Zannetmiyorum toprak alınabildiğini maalesef.
Bunun yanı sıra Keşif Çağı'nda Transfer Subject seçeneği, mevcut claimlerine komşu topraklara claim atabilmeni sağlıyor yani böylelikle sana 2 yakın olan topraklara claim atabilirsin.
•
İleti Sayısı: 590
Imperium:
5
İleri teknolojide imperializm cbsi gelir o zaman istediğine saldırabilirsin
•
İleti Sayısı: 2,694
Imperium:
15
İleri dediğiniz teknoloji 23. Diplomatic Tech seviyesi.Bu seviyeyede yakın bir tarihte çıkılmıyor.
Eğer güçlüysen ve gitmek istediğin topraklar önemliyse -2 stab yemeyi göze alabilirsin.Ben Fransa oynarken İngilizlere dalabilmek için İrlandayı bölgedeki devletlerden birine CB siz saldırarak toplamıştım mesela.Fransaya çokta koymamıştı.İrlanda Avrupaya uzak kaldığı için İngiltere dışında çok AE arttıran ülkede olmadı.Sonra İngiltereye saldırırken daha ingiliz gemileri boğazı kapatmadan orduyu adaya çıkarmıştım.
•
İleti Sayısı: 8,058
Imperium:
91
Deniz bölgelerinde aynı denizdeki diğer şehirlere claim atabilirsin. Deniz içindeki sınırlar zaten belirgin. Onun dışında (Dip tech 24 olması lazım) emperyalizm ve nationalism cbleri açılıyor. Onları kullanarak savaş açabilirsin. Devrim geçirdiysen emperyalizm kullanamıyorsun sanırım.
Sic Parvis Magna
•
İleti Sayısı: 85
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
2
Emperyalizm ile ilgili bir modum var modlar bölümünde bulabilirsin
•