İleti Sayısı: 245
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
2
İlla asker kaçağı olacak yani. :)
Ya hocam biz doğma büyüme California'lı mıyız? Koskaca orduda yok mu yolu bilen bir aslan parçası? Saksıda mı bitti bunca babayiğit? Haritamız yok mu? Biz nasıl bir hale gelmişiz böyle?
Şikayetçi olan güruh yalın ayak devam edecek! Kardeşlerimiz ölüyor. Siz de öleceksiniz. Hepimiz öleceğiz ama arkamızda otoriteyi, barışı ve öfkemizi miras bırakarak!
Askeri kendine getirerek;
A) Yola devam et.
•
İleti Sayısı: 12,221
Imperium:
99
Robert E. Lee Olarak Yiğitçe Bir Şekilde, "A Suçlamaları üstlen ve de açıklamak için generallerin karşısına çık." Seçeneğini Seçiyorum. Suç En Başta Bende Sonuçta Elin Subayına Neden Güveniyorsun :)
•
İleti Sayısı: 624
Imperium:
14
Bu tur için sizi uzun süredir bekletiyorum. Birkaç günlük durum ve de bilgisayarımın yarattığı bir sorundan dolayı bu tur daha da gecikecek. Hepinizin affını dilerim.
İleti Sayısı: 3,659
Imperium:
54
B komutana ulaşmaya çalış.
•
İleti Sayısı: 245
Imperium:
2
Her zaman ki gibi çadırımda subaylarımın fikirlerini dinliyordum. Önünüzde harita sürekli plan üstüne planlar kuruyorduk. Bir süre sonra çadırıma yaverim geldi ve cezalandırdığım askerlerin hastalandığını söyledi. Ayağa kalktım;
Görüyor musunuz efendiler? Her kim vatan için elini taşın altına koymaz ise ne o el vatana layıktır ne o ayak. Hızlıca çadırımdan çıktım ve o askerlerin yanına gittim.
"Aslanlarım! Yüce tanrımızın adıyla yola çıkan, İsa Mesih efendimizin elinden şarap içecek yiğitlerim! Siz bu vatanın evlatlarısınız, davamızın kutsallığı idrak edin. Gelecek bizim ellerimizdedir." dedim ve çadırıma geri döndüm. Yaverime tıbbiyelilerin hasta olan askerlerle özel olarak ilgilenmesini emrettim. Durmak yok! Yoldan dönmek yok!
C Tüm ordu ile ilerleme kararı al.
•
İleti Sayısı: 3,659
Imperium:
54
29-06-2017, 20:10
(Son Düzenleme: 29-06-2017, 20:10, Düzenleyen: Onur34.)
Komutanı aramaya karar verdim bulunduğumuz köyün en rütbeli askerine danışıp komutanın nerede olduğuna bakacağım.Eğer komutan benim bulunduğum yerden uzaksa ve yahut nerde olduğunu öğrenemezsem bu işin peşine düşmeyeceğim ve yaralılara bakacağım bir kimse buraya gelene kadar.
•
İleti Sayısı: 1,120
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
10
B Göçüğün yararınıza kullanımı ile ilgilen. savunma herşeyden önce gelir
•
İleti Sayısı: 3,113
Imperium:
22
D Donanma ve bir grup askerle Kanadaya ilerle.
Letz go.
•
İleti Sayısı: 12,221
Imperium:
99
04-07-2017, 19:19
(Son Düzenleme: 04-07-2017, 19:29, Düzenleyen: PCOyun.)
Soru 1
Kumandanların iddialarına cevabınız nedir?
Kumandanların bütün iddialarını reddediyorum. Saldırıdaki başarısızlık bana ve topçu birliklerime atılamaz.
Soru 2
Topçuların başarısızlığının sebebi ne?
Topçuların başarısızlığının asıl sebebi, yeterince eğitim almamış olmalarıdır. Onların eğitiminde görevli olan kişi ise Terry Allen'dı.
Soru 3
Topçulara verilen görev neydi?
Düşman yardımını engellemek için batı kanadını bombalamak.
Soru 4
Görevde topçuların başarılı olma ihtimali ne kadardı?
Ya başarılı olacaklardı ya da olmayacaklardı. İhtimal %50'ydi.
Soru 5
Başarısızlık konusunda neden sizi suçlamamalıyız?
Topçuların eğitiminde ben görev almadım. Topçuların eğitimi tamamen Terry Allen'daydı.
Soru 6
Eğer suçlu siz değilseniz o zaman kim?
Suçlu önceki sorunuzda da belirttiğim gibi Terry Allen'dır.
Ekstra Şık Olarak: Diğer komutanlardan topçulara düzgün eğitim verebilecek nitelikli subaylar talep ediyorum.
•
İleti Sayısı: 3,113
Imperium:
22
Karşı taraf şimdiden karişmis xd.
•