İleti Sayısı: 152
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
1
(13-07-2017, 15:05)Duman : Öldürdüğün kişinin traitini almak diye bir şey yok sanırım (ancak enteresan fikir)
Satanist tarikatıyla alakalı "Şeytan'ın Çocuğu" eventleri var, bu eventi genelde çocuk karakter alıyor hatta yanına 2 adet Cadı geliyor vs. ve bu eventi alan karakterde müthiş traitler oluyor. Şu ekrandaki kırmızı renkte, sağ altında - işareti olan haçlardan biri bu eventle ilgili olabilir.
İzlediğim bir seride görmüştüm 5-6 senelik o traitlere sahip oluyordun :(
•
İleti Sayısı: 2,839
Imperium:
47
Son dlc paketi yok bende ama aynı benzer eventleri bir oyunumda almıştım. İçeriği okuduğumda gayet ilginç eventler olduğunu farkettim. 5 yaşında bir kız çocuğu gelmişti benim sarayıma ve kızım olduğunu söyleniyordu. İşin ilginç yanı direkt olarak öz kızım gibi gözükerek biranda oluştu bu karakter. Daha sonra bir sürü event daha geldi. İlk eventte muhteşem varisim öldürüldü. İkinci eventte ikinci oğlum gece saldırıya uğradığını iddaa ediyordu. Bu gibi bir dizi eventle yaklaşık 5 çocuğumu falan kaybettim. Saraydakilerde sonradan gelen bu kızın şeytan olduğunu iddaa etmeye başlamışlardı. Ben hariç bütün yakınlarıma kıydıktan sonra o çocuğa ne oldu bilmiyorum. Özellikleride seninki gibi oldukça yüksekti.
•
İleti Sayısı: 731
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
3
•
İleti Sayısı: 222
Imperium:
1
Yok ya benimki bu değil eminim yani çünkü 16 yaşına gelmeden tık yoktu çocukta :D.
Bu arada bazı şeyler çok saçma.
Rival olan hatunu lover yaptım, rivallik kalkar diye düşündüm olmadı. Evlendim konseye atadım loyal gözüküyor. Anlamadım gerçekten bu nasıl tezat :D.
Kadını karakter çocukken eğitmesi için çağırmıştım. Aynı kadınla evlenirim diye de düşünüyordum ama eğitim sırasında rival olduk. Traitler bayağı hoştu.
•
Imperium:
3
16 yaşına kadar özelliklerinde tık olmaması normal zaten tüm özellikler 16'sında geliyor ama eventler de gelmediyse bilemiyorum.
•
Imperium:
1
16 yaşına kadar sadece fussy falan birkaç tane şey vardı. Genetik traitller yoktu. Çocukluk traitleri 10 tane traite dönüşmez.
•
Imperium:
47
@Mellarossa
Bendede o yaşa kadar tık yoktu. Muhtemelen aynı event dizisini yaşıyorsun.
•
Imperium:
3
Çocukluk traitleri dönüşmüyor zaten o event dizisinde :( Neyse sen öyle olmadığına inanıyorsan yapacak bir şey yok.
•
Imperium:
1
(14-07-2017, 20:52)TurkJedi : Çocukluk traitleri dönüşmüyor zaten o event dizisinde :( Neyse sen öyle olmadığına inanıyorsan yapacak bir şey yok.
Evet aynen o event dizgisiymiş. Pek dikkat etmemiştim.
•
Imperium:
47
İleti Sayısı: 2,160
Imperium:
28
280 sene oynamışım. Greece ve Jerusalem de bendeydi ama çok uzak diye bağımsızlık verdim. Güneydekilerin hepsini haçlı seferlerinden kazandım. Flanders ile başladım. Çok iyi büyüdüm, imparatorluk kurdum ama artık kime saldırsam hemen koalisyona giriyorlardı falan. 1453'e kadar gitmek isterdim başarım var diye ama yemedi.
Bence Hermetikler Satanistlerden daha güçlü. Teknolojiden ilerledikçe hızlı bir şekilde herkesin önüne geçip Imperial oldum. Viceroyluklar falan. Ama sorun var mesela Viceroyumdaki vasallar isyan edip herifi yenince bunlara krallık olarak geçiyor Viceroyluk değil böylece öldüklerinde bana gelmiyor. Spy on yapıp isyan ettirip zorla ellerinden almak zorunda kalıyorum.
•
İleti Sayısı: 26,421
Imperium:
139
Bu kadar bordergore'a ne gerek vardı.
Imperium:
47
•
İleti Sayısı: 26,421
Imperium:
139
Anadoluyla Antep bayağı bir göç etmiş.
Önerim Roma İmparatorluğunu diriltmeye çalışman.
•
Imperium:
47
Valla yapılır yapılmasına ama fetihleri ben değil vassallarım yapıyor artık. Benim yaptığım r 20-30 yılda bir ispanyadan birer düklük almak oluyor. Gerisine tüm dünya geliyor. İskoçyadaki savaşı kudüsteki ele geçirilen bölgelerimden dolayı kaybediyorum. Allahtan haçlı seferleri diye birşey varda arada güzel şeyler olabiliyor. :)
•
İleti Sayısı: 2,160
Imperium:
28
Birden fazla imparatorluk ünvanını elde tutmanın ne faydası var?
•
Imperium:
47
Herhangi bir faydasını göremedim. Benim Fransa imparatorluğunu usurp etmemin sebebi o ünvanı tutan elemanın ünvanı kaybettikten sonra vassallarını kaybedecek olmasıydı. Kaybettiği vassallardan 1-2 tanesini direk diplomatik olarak vassallayabildim. Geri kalanlarda güçsüz kaldığından o bölgedeki vassallarım ilhak edebildi. Onun dışında o bölgede bulunan vassallar o ünvanı arzuladığından dolayı -20 ilişki dezavantajı var.
•
Imperium:
1
(30-07-2017, 16:25)Lothebork : Birden fazla imparatorluk ünvanını elde tutmanın ne faydası var?
Prestij artışı sağlar.
•
Imperium:
3
01-08-2017, 18:09
(Son Düzenleme: 01-08-2017, 18:11, Düzenleyen: TurkJedi.)
Uzun süre sonra bir Got moduna oynayayım dedim sinirlerim zıpladı. Robb'la savaşı kazanmak zaten yeterince zor bir de üstüne kuzeyli lordların neredeyse hepsi Joffrey'in tarafına geçti. Manderly, Umber, Reed, Karstark gibi haneler Starklara karşı Joffrey'i destekliyor, Boltonlar ise benim tarafımda. Çok ağır sövdüm gerçekten tüm zevkimi mahvetti yavşaklar.
•
İleti Sayısı: 784
Imperium:
10
02-08-2017, 23:23
(Son Düzenleme: 02-08-2017, 23:33, Düzenleyen: Xepluper.)
Şu anda Endülüs'ün başına geçme gücüm var ama ülke zaten bitmiş, kendi düzenimi yavaştan kurup sonra başa geçmeyi planlıyorum.
Eş seçiminde seçici davrandım, güzel kadınlarla evlendim ki güzel çocuklarım olsun, arap diyarında bembeyaz tenimizle dikkat çekiyoruz, karakter 30'lu yaşlarında tarikatın başına geçti, hala devam ediyoruz, bakalım.
Doğan çocuklarımı öldürüp canıma can kattım
•
|