Sohbet: Hearthstone - Genel Sohbet: Taverna
PP'ler çok başarılı ellerinize sağlık.
Ara
Ben yapmadım bunu da belirtiyim yanlış anlaşılmasın :D
[+] 1 üye Kher nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Un'Goro ilk olarak 27 Şubatta duyuruldu. Piyasaya sürülmesi ise 7 Nisan'da oldu. 40 günlük bir süre var arada. Yapımcılar önümüzdeki eklentiden August Expansion (Ağustos Eklentisi) diye bahsediyorlar. Yeni eklentinin duyurulması an meselesi diyebiliriz
Ara
Yeni expansion gelse de tekrardan legend kasayım ya. Çok sıkıcı şuanki meta.
featured-edwinvancleef.jpg
Ara
13-14 rank tamamen aggro Shaman destelerinden oluşuyor, Desteler bölümünde tanıttığım desteyle bugün sanırım bi 9 win streak yaptım 17'den 13'e çıktım, streak'i bozmak istemediğim için daha fazla oynamak istemiyorum :p Bu ay ilk defa rank 10 göreceğim sanırım.
Priest'in sonraki expanison ile çok büyük bir yükselişe gireceğini tahmin ediyorum. Ne yapın ne edin Priest kartlarını dusta dönüştürmeyin.
Ara
https://cdnb.artstation.com/p/assets/ima...1500193891
Fan yapımı Warhammer temalı board.
[+] 1 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Beyler şöyle control ağırlıklı bi deck öneriniz var mı, 1 aydır falan uzak kaldım oyundan metayı tam bilmiyorum, tüm kartlar bulunuyor elimde dust miktarı sıkıntı değil.
Ara
Ya Kazakus Mage/Priest ya da Control Paladin oynuyorlar. Ama bunlar bile çok nadir. Genelde:

Secret Mage
Pirate Warrior
Evolve Shaman bunlardan aşırı var her maç görüyorsun nerdeyse

Edit1: Murloc Paladin'de fazla
Ara
Meta hep aynı diyosun :/ . Kazakus deckleri nasıl hala stabil ya ?
Ara
Bende metaya inat quest priest ve druid, cthun priest, yada midrange hunter falan oynuyorum. Rakipler alışık olmadıkları desteleri karşılarında görünce ne yapacaklarını şaşırıyorlar :D
[+] 1 üye birisi43 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Şu 2 kat gold olayı iyi oldu şimdiden 2k altın kastık. Bir ara sırf 100 altın kasıp paket açmak için oynuyordum elde hiç altın birikmiyordu.
Birçok PDX oyununda önemli rol sahibi Johan HS resmi paylaşmış:

https://twitter.com/producerjohan/status...2086678529
DFBKacyXUAATACh.jpg

7 turda 77 armor başarı gibi duruyor yalnız.
55455.png

İlk kez karşılaştığım bu kartla bugün 4 kez karşılaştım. Cidden nefret etmeye başladım.
Ara
Paladin'le oynarken masada düşman minionu bırakmamak lazım bu şekilde bufflanabiliyor.
Bazı Heartstone oyuncularına 2000 dust hediye gelmiş. İnternette biraz araştırdım fakat ingilizcem süper olduğu için pek bir şey anlayamadım. Bu şanslı kişiler ne yaptı da bu hediye geldi biraz bizleri de bilgilendirirse sevinirim :D
Ara
Bazı kişilerin açtıkları packlerde normalde çıkması gerekenden daha az sayıda epic ve legendary kart çıktığı tespit edilmiş. Bu kişilere 2000 dust telafi için gönderiliyormuş.
Ara
O şanslılardan biri benim :D ne alayım 2000 dust a
Ara
Bana gelmedi 2000 dust :(
DGd-aoCXUAEHvrX.jpg

O deathrattle'lar triggerlanacak.
[+] 3 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi.

Konuyu Okuyanlar: 9 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.