Anket Başlığı: Ne zaman yapalım ?
Bu ankette oy kullanmak için yeterli yetkiye sahip değilsiniz.
Bayramın bitmesini beklemeyelim.

6 35.29%
Bayramdan sonra başlayalım.

11 64.71%
Katılımcı sayısı: 17 100%
Bu ankete daha fazla oy kullanamazsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

[Forum Oyunu] Bütün Savaşları Bitirecek Savaş - Ocak 1913
Amerika kendi kıtası ile ilgilensin. Bizim ülkemizdeki ermeni döllerini düşünmek sizin haddinize değil.
@PashaZade madem savaştayız halk tarlayı falan bıraksın gelsin orduya. 18 yaşından büyük kim varsa orduya katılsın. Küçükler şimdilik okusunlar. Savaştan sonra eğitilmiş bir halka ihtiyacımız olacak.
Ekonomimiz Avusturya ve Almanya tarafından desteklenmeye devam ettiği sürece sıkıntı olmaz.
Şu ermeni işini halledelim hemen. Suriyeye göç etsinler. Doğu topraklarındaki Türklere zarar vermelerine müsaade ermeyeceğim.
Ara
@Sübaşı göçle fln ne uğraşıyon soykırım yap gitsin
giphy.gif
Ara
(07-09-2017, 12:28)PashaZade :
(07-09-2017, 12:26)onaz : C)Venediğe gidelim. Korkanın çocuğu olmaz.

Hayirdir Saray-Bosna'ya gitmedin :) ?

Bizde yanlış olmaz, olsa bile yanlışlıkla olur.

Tamam Saray-Bosna'ya çek kaptan. :)
Ara
Bencede Boşnakların desteği önemlidir zaten Venedikde ne var @onaz Alman kardeşim :D
Ara
(07-09-2017, 13:07)turkish lokum : @Sübaşı göçle fln ne uğraşıyon soykırım yap gitsin

Aynen. Ben göçten vazgeçtim. Orduyu gereksiz meşgul etmeyelim.
Ordularım ne kadar taşkınlık çıkaran azınlık varsa kırıp geçirsin. Köylerini yakıp yıksın. Kendi halinde düzgünce yaşayanlara dokunmasınlar. @PashaZade
Ara
İlteişim kanallarımızdaki tıkanıklıktan ötürü barışı tartışamadık ( Pikachu mesajlsra kapatmış kendini mesaj atamadım yaptığım planı)
Ara
Müslümanların yaptığı ırkçı davranışları da görüyoruz ve duyuyoruz.Azınlıkların hakları korunmalıdır.Böyle Cahil insanlarla savaşmak bile üzücü.Zaten böyle Müslümanları kendi taraflarına alanların nasıl cani insanlar olduğunu söylememe bile gerek yok.Özgür Lider güçsüzün yanındadır.Osmanlıya denge gelecektir.Tanrı bizleri ve de Ermeni kardeşlerimizi korusun.
Bir Japon Atasözü der ki:
Davranışlarınızı yönetin yoksa onlar sizi yönetir.
Ara
Yıllarca bizi somurmeye çalışan rus pisliklere karşı Osmanlı nın yanında olacağız
giphy.gif
Ara
A şıkkını seçiyorum. RP'yi yarın eklerim.
Ara
Londrada Llyod George ile görüşmesi bekliyorum. Fakat kendisi bana kapılarını açmıyor.
(Dostum özel mesaj alımın kapalı o yüzden anlaşmayı gönderemiyorum.)
Umarım bu yoğunluğunda bana zaman ayırır.
Ara
Son yaşanan gelişmeler sebebiyle ABD ile İttifak devletleri arasında Ateşkes yapılması sonucuna varılmıştır.Barış Konferansında alınan kararlar sonucunda bu karara varılmıştır.Seçim kararına varılıp Vatandaşlarımıza oy kullanma hakkı verilmiştir.Vatandaşlarımız bu kararı seçmişlerdir.Şansölye ile Konuşulmuş ve kendisi bunu kabul etmiştir.Belli bir süre ABD ile İttifak devletleri arasında ateşkes olacaktır.Tanrı bizleri korusun.
Ara
Bizlerde savaştan yana olmadığımız göstermek için sadece Alsas-Loren i almak için savaşa giren bu Fransızlar bizi savaşa sürüklemiştir ABD nin ve halkının bu ateşkes teklifini kabul ediyoruz ve karasularımızda ABD bayraklı gemilerin ticaret yapmasını önemsiyoruz ve teklifimizi iletiyoruz Almanya ve Mihver devletleri her zaman dost eli uzatana barıştan yanadır.
Ara
giphy.gif

Wow dedim.
Ara
@PashaZade abd savaşı satarken afrikada isyancı peşinde koşmak istemiyorum ama sen bilirsin...
Ara
Ticaret anlaşması reddedilmiştir.Savaştan bir süre uzak duracağımızı söyledik.Eğer ilişkiler böyle devam ederse daha uzun süre uzak kalacağız savaştan.
Ara
(08-09-2017, 00:18)Bayoj : Londrada Llyod George ile görüşmesi bekliyorum. Fakat kendisi bana kapılarını açmıyor.
(Dostum özel mesaj alımın kapalı o yüzden anlaşmayı gönderemiyorum.)
Umarım bu yoğunluğunda bana zaman ayırır.
Ben mesaj alımının kapatılabildiğini bile bilmiyordum. Gönderebilmen lazım açık ayarlarda.
Ara
Pikacu mesaj alanin dolu olabilir
giphy.gif
Ara
Tamamdır Sayın Bakan biz elimizi uzattık yinede her zaman ticaret için açığız sadece temsil ettiklerimi korumakla yükümlüyüm sizinle savaşmak istemeyiz derdimiz daha çok toprağımıza göz koyanlarla
Ara
@TR Ace Aksiyon diyorsun yani :D Peki o zaman bu tur göstericem sana aksiyonu :D

Sabaha dogru gelir tur.
Ara
Fransız hükümeti olarak Amerikayı anlayışla karşılıyor, her olaydan pay almaya çalışan Almanları ise gidişatları hakkında uyarıyoruz.
Ara

Konuyu Okuyanlar: 15 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.