[Forum Oyunu] Son Savaş : Orklar vs Krallar
latest?cb=20140209060349

Birinci Koalisyon Savaşı

Halka kafir olmadığımı anlatmak için temelini attırdığım imperiumdan büyük bir hışımla ayrıldım. Meclise gittiğimde herkes birbirine bir şeyler fırlatıyordu. Birkaç dakika sonra benim geldiğimi anladıklarında kitleler halinde susarak oturdular. Ne kadar sevilmeyen bir kral olsam da meclisin ruhani kuruculuğu bendeydi ve bizim hanemiz on yıllardır meclis başkanlığı yapıyordu.

Problemin ne olduğunu sorduğumda hep birlikte sefer diye bağırdılar. Sefer istiyorlardı... Düşündüm ve hanedanımızı doruk noktasına çıkartacak kişi olduğumu hayal ettim. Meclisteki kürsüme çıkıp, bütün yetkilerin bana verilmesi karşılığında sefer başlatacağımızı söyledim. Çaresizce kabul ettiler ve demokasi kaldırıldı.

Hemen elçilerimi Himmel kralına gönderdim. Yapacağımız seferden ve durumun kritikliğini anlattım. Onurlu bir insan gibi onaylamış ve saldırmayacağının garantisini verdi. Her ne kadar danışmanlarım ona güvenme dese de ben mavi krala güvendim ve vassallarımın ona saldırmasını engelledim.

Geçen savaşta düklüklere karşı az daha kaybeden tüm generallerimi infaz ettirip taktiksel zekalarına inandığım "sadık" askerleri ordunun başına getirdim. On binlerce kişi yola çıktık. Eski Voalis ve Stelyra topraklarında çok orkun kanı döküldü. İnsanlar kurtarıldı, mevzilerimizi geri aldık ! Orkları kıtadan attık ! İnsanlık Pierre'nin kazandırdığı savaştan sonra ilk defa bu denli büyük bir ilerleme katettiler. 

image.png

(Sefer Ordusu) KIRMIZI, Imbridge - Voalis - Marinus - Stelyra 
(Diplomatik Destek) PEMBE, Himmel - Pierre
Orklar, MAVİ, Grey Crow Horde
[+] 2 üye PashaZade nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
[Forum Oyunu] Son Savaş : Orklar vs Krallar - Yazar: PashaZade - 07-01-2018, 18:48

Konuyu Okuyanlar: 15 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.