11-04-2018, 04:04
Medieval II - Haftanın Ülkesi #1: İngiltere şerefine bir oyun açayım dedim İngiltere ile, 60 tur oynayacağıma önceden karar vermiştim 60'ta bıraktım. Enteresan bir oyun oldu, İskoçya'yı vassal almak için bir hayli uğraştım 15 tur adamlar yokolacakken kuşatma bozup tekrar kuşata kuşata adamları vassal yaptık, sonra da hediyeler göndererek ilişkileri düzelttim. Anakarada sadece kıyı bölgesini aldım Fransa ile dost oldum, genel olarak millet birbirini yerken ben kıyı şehirlerini elimde tutup gelişeyim şeklinde bir oyun izledim ancak gelip saldıran da olmadı bunda çılgın Fransa'nın önce İspanya'ya sonra da Emevilere vassal atmasının da etkisi olabilir.
Tam ilk haçlıda İskoçya'yı vassal yapmaya çalışıyor olmasam haçlıya katılırdım daha enteresan olabilirdi ancak İskoçya'yı vassal yapalım derken dinden atıldık, sonra geri alındım şimdi Papa'nın gözdelerindeniz Londra'daki katedralimizle.
Tam ilk haçlıda İskoçya'yı vassal yapmaya çalışıyor olmasam haçlıya katılırdım daha enteresan olabilirdi ancak İskoçya'yı vassal yapalım derken dinden atıldık, sonra geri alındım şimdi Papa'nın gözdelerindeniz Londra'daki katedralimizle.