Age of Mythology güzel bir oyun, ancak competitive oynandığında bana sorarsanız bir psikoloji oyunudur AoM. Belki birçok RTS için bu böyledir ama AoM'da competitive oyun zamana karşı yarışmaya, düşman işçilerini rahatsız etmeye, düşmanı beklemediği anda hazırlıksız yakalamaya, arkada kalan boş centerlara siege birimi, markete giden develere atlılar göndermeye vs dayanır. Ben bu tarz oynanışların bizim bu etkinliğe özel olarak çağırdığımız, oyun indirttiğimiz kişilerin hoşuna gideceğinden şüpheli olduğum için bir önceki mesajı yazdım. Yoksa o mesajda da belirttiğim gibi, oyunda eğlenceli rush da var. Yapıldığında adamı şaşırtıp "o neymiş öyle" dedirtecek rush da var, ancak bizim oyunda gördüğümüz rush öyle bir rush değildi.
Forumda Age of Mythology bölümü var, rehber alt bölümü var, multiplayer alt bölümü var. Özellikle aramıza bu etkinlik vesilesiyle katılmış olan arkadaşlar tecrübelerini rehbere aktarabilir.
Öte yandan forumda talep oldukça haftada 1 gün bile olsa ben Age of Mythology oynarım - çünkü sevdiğim bir oyun, biz belli aralıklarla Anno 1404 etkinliği de yapıyoruz, CK2 de yapıyoruz, başka oyunu da oynuyoruz. Bunların hiçbirini "sürekli" oynamak zorunda değiliz, oynayamayız da zaten. Ancak buradan çıkıp da "yılda 1-2 hafta oynanacak" diye başlayıp akıl dağıtmak milletin şevkini kırmak bazı noktalarda oldukça gereksiz bir davranış.
Forumda Age of Mythology bölümü var, rehber alt bölümü var, multiplayer alt bölümü var. Özellikle aramıza bu etkinlik vesilesiyle katılmış olan arkadaşlar tecrübelerini rehbere aktarabilir.
Öte yandan forumda talep oldukça haftada 1 gün bile olsa ben Age of Mythology oynarım - çünkü sevdiğim bir oyun, biz belli aralıklarla Anno 1404 etkinliği de yapıyoruz, CK2 de yapıyoruz, başka oyunu da oynuyoruz. Bunların hiçbirini "sürekli" oynamak zorunda değiliz, oynayamayız da zaten. Ancak buradan çıkıp da "yılda 1-2 hafta oynanacak" diye başlayıp akıl dağıtmak milletin şevkini kırmak bazı noktalarda oldukça gereksiz bir davranış.