Günlük: EU4 - Kıyı Bombardımanı, Sancak Gemileri ve Idea Grubu Değişiklikleri
Alıntı:İlk olarak Portekizli denizcilerin Afrika ve Hindistan kıyılarında yer alan kaleleri bombalamasından ilham alınan deniz bombardımanı özelliğinden bahsedeceğiz.

Ya bu çok sırıtmıyo mu? Kara bombardımanını da Osmanlı topçularından mı esinlendiniz birader? Ben bu ilhamı hiç samimi bulmuyorum. Kalıbımı basarım ki önce butonu koyup sonra ilham alcak bişeyler aramışlardır.

Alıntı:Artık bölgelerin dinini değiştirebilmek için bölgenin eyalete dönüştürülüp corelanması gerekmiyor

Getirdikleri bi özellik oyuncular tarafından beğenilmedi ve anında 180 derece döndüler. Güzel oyun geliştirme taktikleri.

İdea değişikliklerine gelince; gördüğüm kadarıyla çok oynanan idealar nerflenip az oynananlar bufflanmış. Oyunculara "alın biraz da böyle oynayın" dercesine alelade değişiklikler yapılmış. Bu değişikliklerin çoğunun da bi altyapısı yok. İdeaların değişmesini isteyenlerdendim fakat beklediğim şey bu değildi. Yanlış fikirlerle doğru işler yapılmış gibi şuan. Ama yarın bu yanlış fikirleri devam ettirmeyeceklerinin garantisi yok. Influence yerine espionage meta olunca napcaklar? Hoppa bi tur daha değişiklik. Hadi alın biraz da böyle oynayın. Üzücü.

Flagship olayı oyuna bi renk katabilir. Beğendiğim tek değişiklik diyebilirim. Naval adına uzun zamandır bir şey yapılmıyordu. Buna bile tavım. Bence gideri var.

Ayrıca çeviri için de Duman'ın ellerine sağlık. Gerek verdiği emek gerekse kelime seçimleriyle baya iyi iş çıkarmış.
Sic Parvis Magna
[+] 2 üye altnkurt nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
EU4 - Kıyı Bombardımanı, Sancak Gemileri ve Idea Grubu Değişiklikleri - Yazar: altnkurt - 30-10-2018, 18:46

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.