03-12-2018, 15:39
İkinci günde Admin Cap'ın da yükselmesiyle birlikte biraz daha genişledik, tüm galaksiyi açtık - Galaktik Market kuruldu. Diğer imparatorluklar biraz daha aktif diplomasi yürütüyor, aralarında federasyon kuranlar savaşanlar vesaire oldu. Kumardan önemli bir miktar para kaldırdık. Sınırlarımız içerisinde Ekümenopolis keşfetsek de Gaia dünyaya dönüştüren - normal şartlarda pozitif bir event zinciri - bu Ekümenopolisten yararlanamamamıza sebep oldu. İleride ilgili teknolojileri/perkleri açtıktan sonra orayı tekrardan Ekümenopolise dönüştürmeye çalışacağız.
Branch Office sayımız 10'u aştı, hatta bir yerden 30 civarı enerji kazanıyoruz. Ticaret rotasını ilk başta yanlış anlamışız, ben oradaki değeri o noktanın bağlanabileceği farklı kol sayısı diye düşünüyordum, meğer aradaki sistemleri atlayarak yapılabiliyormuş, önümüzdeki yayında sistemi biraz daha ideal hale getirebiliriz. Şanssızlığımız galakside bizim dışımızda 3 şirket daha olması, bir başka şirketin branch office açtığı yerlerde biz açamaz hale geliyoruz bu da özelliğimizden yararlanamamıza sebep oluyor.
Önümüzdeki yayın bu akşam saat 21:00'da.
Branch Office sayımız 10'u aştı, hatta bir yerden 30 civarı enerji kazanıyoruz. Ticaret rotasını ilk başta yanlış anlamışız, ben oradaki değeri o noktanın bağlanabileceği farklı kol sayısı diye düşünüyordum, meğer aradaki sistemleri atlayarak yapılabiliyormuş, önümüzdeki yayında sistemi biraz daha ideal hale getirebiliriz. Şanssızlığımız galakside bizim dışımızda 3 şirket daha olması, bir başka şirketin branch office açtığı yerlerde biz açamaz hale geliyoruz bu da özelliğimizden yararlanamamıza sebep oluyor.
Önümüzdeki yayın bu akşam saat 21:00'da.