Enver Paşa kahraman mıydı yoksa bir hain mi?
(02-01-2019, 21:56)Ferreke :
(15-09-2017, 14:39)Manwell : " Yeterli kabiliyet, beceri ve yetkinliğe sahip olmamak kimseyi hain yapmaz. "

evet yapmaz ama yeterli kabiliyet, beceri ve yetkinliğe sahip olmayıp devletin makamında bulunmak kişiyi hain yapar

(12-09-2018, 19:59)basileus : Son yıllarda Murat Bardakçı gibi kalemler sayesinde yeniden kabaran neo-İttihatçılık damarı sebebiyle, tutunacak bir mefkure ve rehber kabul edilecek bir figür arayan gençler tarafından abartılarak anlatıldığına, anlaşıldığına hükmediyorum ben de.

murat bardakçı sayesinde olduğunu nereden çıkardın , nereden gördün , duydun veya okudun bu kanıya vardın

Kendi çevremden yola çıkarak böyle bir kanaate vardım. Tek etken o değil tabi ki, İttihatçı romantizmini besleyen başka isimler-kanallar de var ama hem yazdığı kitaplar hem yaptığı program sayesinde bu teşkilata olan ilgiyi canlandırmada başat etken olduğunu , etrafımdaki kişilerin İttihat ve Terakki sempatisi kazanırken geçtikleri aşamalarda açık biçimde görüyorum.
kalemler kaldırılmış ve sayfalar kurumuştur.
[+] 2 üye basileus nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Enver Paşa kahraman mıydı yoksa bir hain mi? - Yazar: basileus - 03-01-2019, 13:56

Konuyu Okuyanlar: 53 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.