(02-01-2019, 21:56)Ferreke :(15-09-2017, 14:39)Manwell : " Yeterli kabiliyet, beceri ve yetkinliğe sahip olmamak kimseyi hain yapmaz. "
evet yapmaz ama yeterli kabiliyet, beceri ve yetkinliğe sahip olmayıp devletin makamında bulunmak kişiyi hain yapar
(12-09-2018, 19:59)basileus : Son yıllarda Murat Bardakçı gibi kalemler sayesinde yeniden kabaran neo-İttihatçılık damarı sebebiyle, tutunacak bir mefkure ve rehber kabul edilecek bir figür arayan gençler tarafından abartılarak anlatıldığına, anlaşıldığına hükmediyorum ben de.
murat bardakçı sayesinde olduğunu nereden çıkardın , nereden gördün , duydun veya okudun bu kanıya vardın
Kendi çevremden yola çıkarak böyle bir kanaate vardım. Tek etken o değil tabi ki, İttihatçı romantizmini besleyen başka isimler-kanallar de var ama hem yazdığı kitaplar hem yaptığı program sayesinde bu teşkilata olan ilgiyi canlandırmada başat etken olduğunu , etrafımdaki kişilerin İttihat ve Terakki sempatisi kazanırken geçtikleri aşamalarda açık biçimde görüyorum.
kalemler kaldırılmış ve sayfalar kurumuştur.