06-01-2016, 00:43
Bu oyunu ilk çıktığında oynamıştım, o zamanlar paralıydı. Sith Warrior karakterim vardı Norton nickiyle, Legacy olayları falan yeni ekleniyordu diye hatırlıyorum kendimce bir aile ağacı vs. yapmıştım hesaptaki diğer karakterle. Sonra geri döneyim oyuna dediğimde ise karakterimi hiç oynayamadığımı farkettim, (normalde MMORPG'leri bırakıp geri döndükten sonra kolaylıkla karaktere ısınırım ama bu sefer sanki karakteri ilk defa oynuyormuş hissi vermişti SWTOR).
Şimdi birkaç gaza getirici SWTOR videosundan ve bu son zamanlarda yaşanan Star Wars çılgınlığıyla SWTOR'a geri dönüş yapmayı planlıyorum. Oyun free ancak oyun içi bazı şeyler premium hesap isteyebiliyor. Jedi bir hatun açıp sonradan dark side'a geçme gibi fikirler var aklımda (olabiliyor mu onu da bilmiyorum gerçi). Eğer meraklısı varsa birlikte aynı serverda oynarız.
Şimdi birkaç gaza getirici SWTOR videosundan ve bu son zamanlarda yaşanan Star Wars çılgınlığıyla SWTOR'a geri dönüş yapmayı planlıyorum. Oyun free ancak oyun içi bazı şeyler premium hesap isteyebiliyor. Jedi bir hatun açıp sonradan dark side'a geçme gibi fikirler var aklımda (olabiliyor mu onu da bilmiyorum gerçi). Eğer meraklısı varsa birlikte aynı serverda oynarız.