19-03-2019, 19:50
(19-03-2019, 16:16)altnkurt :(19-03-2019, 10:17)reddga : Sadece oynamış olduğun görevlerin aynısını bir sonraki 4 kişi toplanıp oynayacağımız zaman tekrar yapacak olman olur.
Zaten şimdiye kadar ki görevlerin hiçbirini anlamadım ben zaten. Bundan sonrakiler de çok sıkıntı olmaz. Bi oraya ışınlandık bi buraya ışınlandık. Patır patır gördüğümüze sıktık benim gördüğüm kadarıyla. Görevleri anlatırsanız en azından ne yaptığımızı falan hoş olur. Mesela alevli silahımı gösterince Satan sonraki görevde işe yaramayacağını söyledi. Sonraki görev ne, şimdi ne yapıyoruz gibisinden kısa brifingler fena olmaz.
ha bi de bugün gircez mi?
Şuanda Sanctuary'deyiz. Burada Hyperion Şirketi'nin sahibi olan Handsome Jack'e karşı direnen Crimson Raiders adlı bir gruba katıldık. Satan'ın bahsettiği görevde grubun kayıp lideri olan Roland'ı bulmaya çalışacağız.
Buraya gelene kadar ne yaptığımıza gelirsek oyunun introsunda kahramanlarımız Handsome Jack'in bulunduğunu düşündüğü bir trene baskın yaparlar. Her şey yolunda gibi giderken aslında Handsome Jack'in tuzağına düşüp tren havaya uçar ve oyun burada başlıyor bilindiği gibi. Uyandığımızda bizi karşılayan çok sevgili Claptrap ile en yakın yerleşim yerine gittik. Orada oldukça zengin ve maceracı Sir Hammerlock ile karşılaşarak onun görevlerini yaptık. Daha sonra Sanctuary'e gidebilmek için karşımızda olan iki önemli boss u öldürdük. İlki Captain Flynt'in adamları olan Boom & Bewn ve sonrasında ise Captain Flynt'in kendisi. Captain Flynt'in bizi öldürmek istemesinin sebebi Handsome Jack'in bizim başımız için koyduğu ödül parasıdır. Nihayetinde onu da öldürerek Three Horns Valley'e yani arabaları sürmeye başladığımız haritaya geldik. Sanctuary'e girebilmek için telsizle konuştuğumuz asker tarafından birkaç görev aldık ve yaptık. Nihayetinde şehre girdik.
Gelelim bir diğer konuya. İlk grubun 4, ikincinin 2 kişi olması pek adil olmadı. O yüzden 1. gruptan bir kişinin 2'ye geçmesi daha uygun olacaktır. Aslında dün iki grubun aynı anda oynamaya başlamasından dolayı ikinci grup 2 kişi kaldı. Yoksa ben ikinci grupta da oynamayı düşünüyordum. O yüzden eğer dünkü gibi iki grup birden aynı anda oynarsa 3-3 şeklinde girelim.
Bugün oyun olur mu için ise eğer 4 kişi çıkartabiliyorsak bu akşam için oynayabiliriz.