Mortal Empires oynamak için ilk oyunu almanın mantığı
Beyler benim de hesabımda bir miktar para var. İki oyundan birini alabilecek kadar diyeyim. Şimdi ben Warhammer 1 'i mi alayım yoksa 2 'yi mi? Bu mantığı çözmüş değilim. 1 ile 2 arasındaki farklılıklar nelerdir? Mesela ilk oyunun kan ve Grim dlc 'leri var. 2 Oyunun da sadece kan paketi var. Daha önce Sega vermişti. Elf hastasıyım. Daha önce benim için oyun çeşitliliği ve harita büyüklüğü önemli. İndirimler bitmeden cevaplarsanız sevinirim.

NOT: Can u Run sitesinde test ettiğimde Attila ve Rome 'yi oynayabiliyorum. Warhammer 1 'i de kaldırır gösteriyor sadece ekran kartında hepsi yeşil olmasına rağmen bir sıkıntı var. Warhammer 2 de ekranda kaldırır duruyor ama ram 'i 5 benim pc 4 gb.
[+] 1 üye eminnn nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Mortal Empires oynamak için ilk oyunu almanın mantığı - Yazar: eminnn - 20-03-2019, 02:24

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.