İspanya İç Savaşı [Forum Oyunu] Dördüncü Tur Geldi.
@TR Ace iyide kanka 150 tane tank ve 150 k asker artı 300 uçak merkezin boş bırakıldığı anlamına mı geliyor. Ayrıca kanattan saldırmayacağı belli olduğu andan sonra neden dediğim gibi kuzeyden ve güneyden tanklar girmedi savaşa 300 tank kanatlardan saldırsa yarısı atış yapsa hiç mi askerlere değmiyor pz 2 ler maksimum 40 km hıza çıkabiliyorken biz bunların gelişini görmeyip merkezi boş mu bıraktık yazdıklarımı atayım arkadaşlarda okusun.

@napolyon94
@HulkSpider03
@Sxario
@Faramir

@25itroy25
@DEATH
@Yolgezer

Geride kalan askerlerimi merkeze çekiyorum topyekün olabilen en ağır saldırı için hazırlıklara başlıyorum savunan tarafken tek yumrukla yıkmak istiyorum asker sayı bakımından üstün olsada savunma ya önem verip siperlere hakim yüksekliklere makineli tüfekler kurdurup gece gündüz nöbetçi sayılarını iki katına çıkarıp gece  gelecek ani bir baskını önlemek için önlem alıyorum ve 2-3 gün askerlere. Zannediyorum ki beni kuşatmaya yönelik bir harekat yapıcak ve askerleri direk, tankları kanatlarda kullanıcak napolyon onun için avcı uçaklarımı bana merkezden saldıran askerlerin üzerine 300 birden gönderiyorum hepsi sorti yaparak makinalı toplarını askerlere sıkıcak tankları ise 150 tanesi merkezde geri kalan 200 200 de diğer kanatlara koyuyorum herhangi bir kuşatma harekatında direk tanklar hucüma geçip etraflarını kuzey ve güneyde kapatıcaz eğer topyekün karşımdan saldırırsa yine tanklar kuzey ve güney yönünden hilal gibi saldırıya geçecek ve durmayacaklar düşman çekilse dahi etkili 1000 metre menzilleri ile 550 tank ve 300 uçak bir an durmadan bombalayacak ve en ağır zayiatı verdirecek.  

Bence çokda kötü bir plan değil o kadar 3 5 bölge geri çekilecek kadar bizim taraftakiler kötüyse mesaj atında bundan sonra bu kadar kötü bir plan yazmayım
[+] 1 üye Feldmarschal nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
İspanya İç Savaşı [Forum Oyunu] Üçüncü Tur Geldi. - Yazar: Feldmarschal - 27-03-2019, 15:21

Konuyu Okuyanlar: 66 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.