17-04-2019, 21:31
Oyuna Svisjod (nasıl yazılıyorsa) un bir kontu olarak 769 yılında bir adada başladım. İlk başta ordaki kalemi falan geliştirdim işte yağmayla falan geçirdim zamanı biraz. Daha sonra kararlara bir karar geldi izlandayı kendimin yaptım. Daha sonra Roma, Venedik gibi zengin şehirlerin olduğu Akdeniz Fransa ve İngiltere kıyılarını yağmalayıp büyük servetler topladım. Daha sonra farklı bir şey yapayım deyip lindisfarne yi fethettim. Ondan sonra Mısır' ı gözüme kestirdim ve oradaki sultanlığa invasion başlattım ilk invasion sırasında karakterim öldü ama Sicilya yı aldım. Ondan sonra tekrar invasion başlattım ve aşağıda gördüğünüz alanı aldım. Daha sonra suikastçilere katılıp gizli şii oldum. En son Kıbrıs' ı ve Mısır' ın aşağısında bir sultanlığı aldım. Oyuna hala devam ediyorum bir süre de devam etmeyi düşünüyorum. Bu ss' lerin dışında kuzeyde izlanda lindisfarne ve oyuna başladığım ada benim toprağım.
Açıkçası benim açımdan çok eğlenceli gidiyor. Böyle garip fantezileri seviyorum size de bu tarz şeyler öneririm.
Açıkçası benim açımdan çok eğlenceli gidiyor. Böyle garip fantezileri seviyorum size de bu tarz şeyler öneririm.