23-04-2019, 19:33
(22-03-2019, 14:27)Semavi7 : Keşif filolarını kaçarlı gruplamak lazım? Birde kruvazör keşifçiler iyi olmuyor gitti mi yerine yenisini koymak zor. Denizaltı en iyisi gibi gitse de yenisi kolay geliyor.
Herhangi bir rakam limiti yok. Yalniz eger engaje olurlarsa hemen yok olmasinlar diye cok kucuk bir filo olusturmamak lazim. Ben genelde 10 ve uzeri rakamlarda kesif yaptiriyorum.
(19-04-2019, 04:35)Faramir : Evet arkadaşlar bir sorum var şimdi Donamaya saldır emri verdiğim zaman otomatik olarak Base'e dönüyorlar Patrol olarak çalışıyor sadece ama bu da avlamama yardım etmiyor tabi ki düşmanı kısaca Japonya olarak donanmayı kullanamıyorum Ana Karada odun odun bekliyor donanma sebebi ne olabilir sizce?
Rehberin ilk kisminda bundan bahsediyor aslinda.Kisaca kesif gemilerin dusman gemilerini tespit edince spot yuzdesi dolmaya baslar. Eger spot yuzdesi yuzde 100'e ulasmadan dusman filosu kacarsa strike force'un harekete gecmez,limanda durur. Rehberde acikladigim spot yuzdesinin hizini arttiran faktorleri irdeleyerek bu sorunu halledebilirsin.