30-05-2019, 09:41
(Son Düzenleme: 30-05-2019, 09:43, Düzenleyen: Ecdad Computer.)
Eleştirilerin için teşekkürler. Haritayı değiştirebiliriz eğer beğenilmediyse. Uygun bir harita bulamadığım için kendim hazırladım bu haritayı. Oyuncu sayısının 10'u geçmeyeceğini düşünerek tek bir ada olmasının daha iyi olacağını düşündüm. Malların korunması için kilit plugini eklenecek ama Faction pluginini eklenmesi oyunun bir süreden sonra toprak kapmacaya dönmesi ve herkesin factionlar etrafında toplanmasıyla sonuçlanıyor. Amaç biraz rekabetçi bir ortam olması açıkçası.
Meslek plugini ise oyunda bir ekonomi sistemi olması için eklendi, ki mesleklerden sadece para ve meslek deneyimi kazanıyoruz, bu parayı da sadece diğer oyuncularla harcayabiliyoruz. Başlangıç tarihi olarak normal bence, geçen etkinlikleri de hep bu dönemde başlattık. Zaten 5 oyuncudan fazla olursak etkinlik Kurban Bayramına kadar devam edebilir.
Meslek plugini ise oyunda bir ekonomi sistemi olması için eklendi, ki mesleklerden sadece para ve meslek deneyimi kazanıyoruz, bu parayı da sadece diğer oyuncularla harcayabiliyoruz. Başlangıç tarihi olarak normal bence, geçen etkinlikleri de hep bu dönemde başlattık. Zaten 5 oyuncudan fazla olursak etkinlik Kurban Bayramına kadar devam edebilir.