Ordu üstünlügüm var fakat yenemiyorum
(09-06-2019, 21:40)KorkusuzTürk : Suddentland'ın orada mı savaşıyorsun? Çekoslovakya oralara surlar çekiyor. Hatta kendini kale gibi kapayabiliyor tüm sınırlarını. Ayrıca Sovyetlerle oynarken "Büyük Temizlik" "The Great Purge" focusunu yapmışsan ordun sadece Çekoslovaklara değil her devlete karşı zorlanır. Support ekipmanlarına ekle geliştir. Dağda duran askerlere saldırma çok büyük arazi  eksi bonusu alırsın.  Cepheye önemsiz birkaç birlik koy az adam olsun. Yapay zeka sana saldıracaktır. Savunmayı başarırsan sonunda ekipmansız ve organizasyonsuz kalacaktır gerçek ordunu cepheye atayıp düşmanı yenebilirsin. Veya kendi etrafında çevreleyip yok edersin strateji çok. Şahsen ilk oyunlarımda Almanya olarak sovyetlere karşı bende kaybediyordum. Düşmanın saldırmasını bekleyip savunduktan sonra yenmesi çok kolay.

Yeri bilmiyorum fakat romanyayla birleşik olan çok küçük bir sınır orda savaşıyorum . Şuan kendimi tam bir aptal olarak hissediyorum çok geniş bir rehbere bakıyorum 2 saatir ve ben oyunu oynamıyor katlediyormuşum . rezerv birlik tutmuyordum veya birden fazla front line çizmiyordum şimdi anladım dağlık bölgeydi artık her oyuna girdigimde kendime gülücem . Sonunda rahat rahat oynayabilicem ve doktrinleri öğrendim allahtan foruma üye olup bu konuyu açmışım artık forumun sıkı takipçisiyim yorumun için teşekkürler
[+] 3 üye Heinz Guderian nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Ordu üstünlügüm var fakat yenemiyorum - Yazar: Heinz Guderian - 09-06-2019, 22:49

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.