11-06-2019, 17:40
İlk İspanya oyunumu açtım. İç savaşı yavaş yavaş 1938 başı bitirdim. Almanya Fransa-Çek ittifağına saldırdı. Bu sırada aniden katılıp dümdüz ilerledim. Güzel paketlerle Paris'e önce vardım. Almanya Maginot'ta tıkanınca böyle oldu. Savaş bittikten sonra Almanya İngiltere'ye saldırdı. Ben bunun savaşa davet çağrılarını takmadığım için Axis'den çıktım ve Almanya'ya savaş açtım, hemen Allies'tan teklif geldi. Almanya şuan çok zorluyor beni İtalya'da çok az ilerleyebildim. Sovyetler şuan Çin ve Japonya ile ayrı ayrı savaşta ve yenilmeye başladı ne olacak bilmiyorum.
Savaş sırasında paket yaptığım orduya karşı ne paket bonusu alıyorum ne adam erzak sıkıntısı çekiyor bug mu anlamadım:
Fransa saldırım:
Komünist Çin önce Japonya'ya katılıp Çin'e karşı savaştı. Sonra bir süre sonra Sinkiang Komünist Çin'i eventle alınca Sovyetler de Çin'e karşı savaşa girdi.
Bu arada İngiltere Komünist oldu.
Savaş sırasında paket yaptığım orduya karşı ne paket bonusu alıyorum ne adam erzak sıkıntısı çekiyor bug mu anlamadım:
Fransa saldırım:
Komünist Çin önce Japonya'ya katılıp Çin'e karşı savaştı. Sonra bir süre sonra Sinkiang Komünist Çin'i eventle alınca Sovyetler de Çin'e karşı savaşa girdi.
Bu arada İngiltere Komünist oldu.