22-07-2019, 16:35
Ya ben reklam işine karşı değilim ama bunun doğru şekilde yapılması gerekiyor. Bir ürün almak için internette alışveriş sitelerine girdiğimde sürekli o ürünü içeren reklamlar görüyorum. Fakat ürünü aldıktan sonra hala görmeye devam ediyorum. Buna bir çözüm bulmaları gerekiyor. İzlediğim dizinin 2 ay boyunca hala reklamını görmek çok can sıkıcı. Yeter yani tamam izledim. Ne yapıyım? 10 kere mi izleyeyim?
Ayrıca @KARTAL'a katılıyorum. Sözde geçilebilir reklamları geçebilmek için dokuz takla atıyoruz. Her yere sahte çarpı işaretleri koyuyorlar. Çoğu zaman başka bir işle meşgulsem reklamı beklerim, tıklamaya uğraşmam ama 3-4 dakika süren reklamlar var. Bu işe bi standart getirmeleri lazım. Cılkı çıktı vallahi.
Ayrıca @KARTAL'a katılıyorum. Sözde geçilebilir reklamları geçebilmek için dokuz takla atıyoruz. Her yere sahte çarpı işaretleri koyuyorlar. Çoğu zaman başka bir işle meşgulsem reklamı beklerim, tıklamaya uğraşmam ama 3-4 dakika süren reklamlar var. Bu işe bi standart getirmeleri lazım. Cılkı çıktı vallahi.
Sic Parvis Magna