[Forum Oyunu] Prussia Yeniden Kuruluyor 8.Tur Geldi
(18-08-2019, 22:00)Leon : @TR Ace
B şıkkını seçiyorum hükümete gerekli baskıyı elimdeki asker ile yapıyorum (Devlet için yapıyorum baskıyı.) ve bu konu hakkında gerekli motorize araçları şiddetle istiyorum.

@Wayfear
Sayın mareşal ve değerli komutan @Faramir düşmanımız olan kızıllar sayıca ve teklonoji olarak bizden çok daha üstünler.Güzel Prusya halkının refah seviyesine kavuşması için -şu anda uğradıkları yenilgi şoku sonrası psikolojisini de ele alarak- topyekun bir savaşa girmeliyiz.Bu savaş bizden sonra gelecek insanlara refah sağlayacak bir savaş olmalı fakat topyekun olacak bu savaş akıllıca adımlarla yapılmalı.İlk başta Prusya sınırları içerisinde tüm kızıllar ve Prusya karşıtları atılmalı daha sonra "Sarı Çizgi" boyunca Sovyetler sınırlarımızın güvenliği için uzaklaştırılmalı.
Ordumuza I.Dünya Harbinden gazi olan ve anti sovyet kişilikli subaylar ve askerleri alabiliriz fakat yine de onlara yetki ve güç vermemeliyiz.
Prusya sınırları içerisinde -Letonya yani- tarım geliştirilmeli ve kendimizi dış dünyaya açmalıyız.Gazetelerle halkımıza tehlikenin önemini vermeliyiz.-Propaganda yapalım yani-
Cephede istediğimizin üstünde dahi savaşıp kazansak kızılların nüfusu göz önüne alınmalı.Savaşımız cephede olduğu kadar insanların akıllarında da sürmeli bizim hem cephede hem de psikolojik olarak kazanmamız lazım.Haritaya göre -Sarı ile çizdiğim sınırlar -Siz mareşal @Wayfear sunacağım en uç nokta eğer bu sarı çizgiyi geçersek kış şartlarından ve asker yetersizliğinden bölgede geçici olarak bile tutunamayız.
Siyah içinde kalan sınırlar ise -Letonya sınırları- Riga-Prusya hükümetini herkes tanımalı.Eğer siyah sınırlar içerisinde bir otorite kuramazsak işimiz çok zorlaşır.@HulkSpider03 'ün diplomatlara vereceği talimatlar doğrultusunda Baltık ülkeleri ile anlaşmaya varılıp üçlü bir defans paktına imza atabiliriz.
Ayrıyetten Finlandiya'nın ordusu ve coğrafi konumu gereği muazzam bir müttefik olacağını düşünmekteyim.Bir not daha düşmek gerekirse bu topyekun savaş ya bizim için başlangıç ya da bir bitiş olacaktır,Prusya her zaman kazanır demek istiyorum.
                                                                                                                                                                         -Saygılarımla @Leon

Benim hakkımdaki düşüncene katılıyorum diplomatlar bu iş üzerinde çalışabilirler
[+] 1 üye HulkSpider03 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
[Forum Oyunu] Prussia Yeniden Kuruluyor - Yazar: TR Ace - 14-08-2019, 18:41
[Forum Oyunu] Prussia Yeniden Kuruluyor - Yazar: Onur34 - 14-08-2019, 19:18
[Forum Oyunu] Prussia Yeniden Kuruluyor - Yazar: TR Ace - 14-08-2019, 19:24
[Forum Oyunu] Prussia Yeniden Kuruluyor - Yazar: TR Ace - 14-08-2019, 20:34
[Forum Oyunu] Prussia Yeniden Kuruluyor - Yazar: Leon - 14-08-2019, 21:50
[Forum Oyunu] Prussia Yeniden Kuruluyor - Yazar: TR Ace - 14-08-2019, 21:56
[Forum Oyunu] Prussia Yeniden Kuruluyor - Yazar: TR Ace - 15-08-2019, 00:24
[Forum Oyunu] Prussia Yeniden Kuruluyor 5.Tur Geldi - Yazar: HulkSpider03 - 19-08-2019, 18:06

Konuyu Okuyanlar: 14 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.