Günlük: EU4 - Hansa Birliği, Reformcular ve İmparatorluk Arayüz Tasarımı
Plazada sabah yorumlara bakıyorken tasarımcıyla alakalı olarak biri yorumda bulundu. Cevaben groogy adlı geliştirici yorumda bulundu. Paradox içinde her kimse diğer diğer paradox oyunları içerinde çalışmada bulunabiliyormuş. Kendiside diğer oyunların ekibinde bulunmuş. PDX yıl etkinliğinde eu4 dlc duyuramamıştı hatırlarsanız. Durum böyle olunca bana kalırsa eu4 geri plana atıldı. Ck3 ve diğer paradox oyunlarıyla alakalı bir çok içerik oluşturuluyor ekibin çoğunluğu oralara kaydırıldı bence kaldıki eu4 boş geçmiş seneyi. Yani eu4 için aceleye gerek duymuyorlar. İçeriğe gelecek olursak imparatorluk menüsü panelini ufak değişiklerle 4-5 seferdir paylaşıyorlar. Koskoca hafta bu kadar mı içerik oluşturulabildi diye sormadan edemiyorum. Aynı şeyleri görmekten artık bana gına geldi. Açık ve net söylemek gerekirse Emperor dlcsinin gelmesine en az 2-3 ay var.
Medeni Hayattan Bahseden Züppelere,
Barıştan Bahseden Kansızlara,
Maziyi İnkar Eden Namussuzlara İnanma..!
Millet, Kan Demektir.
Damarındaki Asil Kanda Türklük Varsa,
Zaten Savaşçılığı Duyacak Ve İsteyeceksin....
[+] 2 üye Türk Şad nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
EU4 - Hansa Birliği, Reformcular ve İmparatorluk Arayüz Tasarımı - Yazar: Türk Şad - 14-04-2020, 22:05

Konuyu Okuyanlar: 9 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.