14-05-2020, 00:35
Başa geçtiğim anda fark ettim ki, ülke düşman casusları tarafından kuşatılmaya başlanmış. Ben de hemen birini indirdim.
Hedefimiz belliydi, Kyoto kuşatmasında aksaklık yaşamamak için en iyi Shimazu katana samuraylarından bastım tüm paramla.
Batı'daki ordumuzla hemen yanı başımızdaki şehri kuşatma altına aldık ve aynı tur ele geçirdik.
Başkent Kyoto ile aramızdaki en büyük engel Settsu şehriydi. Tam donanımlı bir Hojo ordusu tarafından korunan şehri bizzat Daimyo'muz ve varisi kuşatıp ele geçirdi.
Başkent Kyoto ufukta gözükmüştü.
Sonraki tur şehir sınırlarındaki Yamana orduları henüz ele geçirdiğim Settsu şehrini kuşatmaya dahi almadan saldırdılar. Koca ordularından geride sadece bir enkaz kaldı.
Ardımızda ise Hristiyan isyancılar da kalabalık ordusuyla şehrime saldırlar.
Maymun gibi tırmanarak girdikleri şehirden en azından hayatta kalabilenler insan gibi kaçtılar.
Bazı şehirlerde otoriteyi tekrar sağlamak için birlik üretimimi artırdım.
Daimyo ve oğlu tarafından komuta edilen her iki ordumu da Kyoto girişinde bekleyen askeri birliğe sürdüm. Hem Şehir dışındaki destekçileri öldürecek hem de şehir içindeki birlikler muharebeye desteğe gelecekleri için şehrin savunması zarar görecekti.
Galibiyet için tek şart Başkenti ele geçirmekti.
Ben de şehri kuşatma altına aldım.
İşte o değerli Kyoto:
Kolay bir zaferin ardından Başkent Kyoto artık bizimdi.
Son bir kez şanslarını denemekten çekinmediler.
Ancak sarı bir kuş, yeşil bir dev karşısında ne yapabilirdi ki?
Son olarak geçmiş bir hesabı da görmek üzere Chosokabe Daimyosunu öldürdüm.
Ve Shimazu Takahisa İstanb.. öhöm, Japonya'nın Sefiridir! Biat edin.
Kyoto saldırısı oynamak isteyen için save'ini aldım. Buradan oynayabilirsiniz.