09-06-2020, 15:32
Estate mekaniğini anlayamadım nasıl işlediğini rehberleri okumuş olmama rağmen tam çözemedim poliçeleri deneyimlemedim ama %20 den % 5 düşümüşse hayatta o poliçeyi kullanmam dini teokrasilerde yöneetime gelen güncellemeleri beğendim bu sayede % 66 oranıyla düşman gemilerini ele geçirebiliyoruz custom nationda gelen idea ile yapılırsa yüzde olarak rakip gemilerimn çoğubnu ele geçirmek kolaylaşmış ayrıca ticaret şirketleri nerf yemiş olsada bence hala kullanışlı papalık konusuna gelirsek venedikle ciddi çekişmeleri oluyor buda hoş bir eklenti olmuş tarihi gerçekçiliği var paralı asker hiç kullanmamaya çalışırım şimdide kullanmam ama çeşitlilik olması güzel olmuş yeni binalar güzel rodos ve kıbrıs ve epirin aynı görev ağaçlarını paylşması ve epiri katolik olarak yansıtmaları aşırı saçma çünkü epir normalde doğu romanın parçası epire güzel ama doğu romadan farklı bir görev ağacı yapasalar daha güzel olurdu hre içinde eskidende oynamazdım şimdide oynmayacağım için beni ilgilendirmiyor fransa baya güçlü hreyi tokatlayacak kadar güçlü multilerde baya ppopüler olacak