İlk işlerim Balkanlardaki boş Osmanlı topraklarını ele geçirmekti. Bunun yanında dibimize kadar giren İrlanda donanmasını yok ettim ve Kuzey Almanya'da ciddi derecede hasar almış donanmamızı onardım. Savaşlar ayyuka çıkmadan önce birkaç sanayi yatırımı yapıp @
Faramir'in dediği gibi Karadeniz'de biraz gemi bastım. Ama ne yazık ki yatırımlarım ilerleyen zamanda herkesin savaş ilan etmesinden sonra iyice aksadı.
İlk önce Fransızlar savaş ilan ettiler.
Sınırlarımıza dayanan Fransız ordusunu karşıladıktan sonra boşalttığımız Münih'e karşı olası bir İspanyol tarruzunu önlemek için Viyana'daki orduyu Venedik topraklarına düşmanı taciz etmek için yolladık. İskandinav topraklarında Fransa savaşına için yeni bir ordu kurarken Dresen'deki orduyu Hannover'a sürdüm. Hintliler kendilerine satılan iki Alman toprağında iki büyük ordu bulundururken biraz şansa biraz da yemyeşil diplomasimize güvenerek onları gözleyen orduları kullanıyordum Fransız savaşında.
İspanyolların Venedikten çıkıp ordumuzu karşılamalarının ardından boş Venedik'e kansız bir şekilde girdik. Bir yandan Tahminimin aksine Münih'e yürüyen İspanyolları karşılamaları için asıl Münih ordusunu Fransa Cephesin'den geri çektim.
Bunun yanında Strazburg ve Stuttgart'daki küçük garnizonlarımızı gerçek bir orduya çevirmeye başladım.
Hannover'a yolladığım ordu ile toprakalımıza giren Fransız Ordusunu karşıladım.
Venedik'i işgal ettikten sonra Papalık bize savaş açtı ve zaten daha yeni büyük bir savaştan çıkan yorgun ordumuzu yok edip Venedik'i ele geçirdi.
Balkanlardan sonra gözümü İstanbul'a çevirdim. Kuşatmayı ise sürdürdüm. Benden sonraki @
Gurt şehri elbette alacaktır.
Maratha tarafından savaş ilanı yedik ve artık kim onlara o toprakları verdiyse kurdukları üç büyük ordudan biri ile şehirlerimizden birini düşürdüler.
Fransızlar beyaz barışa razı oldular.