11-07-2020, 19:21
Hem atmosferi hem de Haçlı Seferleri'ne ilgimden dolayı Crusades derim. Haçlılarla Tanrı yolunda savaşıp Müslümanları temizlemek, Müslümanlarla işgalci kafirleri topraklarından atmak çok eğlenceli. Bence de en zayıfı Americas. Kağıt üzerinde değişik dursa da, pratikte barutlu ve atlı İspanyollarla gariban yerliler oluyor. Aşırı tek taraflı gelişiyor olaylar. En azından (tarihsel olmasa da) yerlilere gemi yapma ve belirli koşullar altında gelişmiş silahlara ulaşma imkanı verebilirlermiş. Ne de olsa bu bir oyun, %100 tarihsel olmak zorunda değil. Yine de Americas da benzersiz olması açısından beğendiğim bir kampanyaydı.
Teutonic'i sevdim. Atmosferi güzel ama benim benim için ikinci sırada geliyor. Britannia da hoş fakat bölgeye özel bir ilgim olmadığı için üçüncü sırada geliyor. Yani: Crusades > Teutonic > Britannia > Americas
Teutonic'i sevdim. Atmosferi güzel ama benim benim için ikinci sırada geliyor. Britannia da hoş fakat bölgeye özel bir ilgim olmadığı için üçüncü sırada geliyor. Yani: Crusades > Teutonic > Britannia > Americas