Anket Başlığı: Hangi Zorluk?
Bu ankette oy kullanmak için yeterli yetkiye sahip değilsiniz.
Kolay

1 5.26%
Normal

6 31.58%
Zor

7 36.84%
Çok Zor

3 15.79%
Efsanevi

2 10.53%
Katılımcı sayısı: 19 100%
Bu ankete daha fazla oy kullanamazsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Total War Oyunlarını Hangi Zorlukta Oynuyorsunuz?
(20-07-2020, 00:08)Onur34 : Zor - Normal arası. Oyuna göre değişiyor. Total War'da mekaniksel olarak zorlanmaktansa kendi kendime küçük meydan okumalar koymayı daha çok seviyorum.

Buna katılıyorum. Özellikle de yeni Total War'larda zorluk arttıkça YZ büyük hileler alıyor ve oyuncu çok sayıda dezavantaja sahip oluyor. Bu durumda oyuncu kendi becerisiyle kazanmak yerine (beceri ve tecrübenin de etkisi olsa da) YZ'nin açıklarından faydalanmaya muhtaç oluyor. Bu da oyunun eğlencesini öldürüyor benim için. Bu yüzden yeni Total War'larda Zor seçerken eskilerde (Rome II öncesi) Çok Zor seçtiğim de oluyor. Ben de optimum taktikler uygulamak yerine RP yapmayı ve hedefler koyarak ilerlemeyi seviyorum.
IbnE9P2.gif
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Total War Oyunlarını Hangi Zorlukta Oynuyorsunuz? - Yazar: Attila the Hun - 20-07-2020, 00:17

Konuyu Okuyanlar: 10 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.