06-09-2020, 23:47
(Son Düzenleme: 06-09-2020, 23:49, Düzenleyen: Cannonball.)
(06-09-2020, 23:06)Cannonball : Oley be ne zamandır bu haberi bekliyorum çok teşekkürler ?? elinize emeğinize sağlık45 dkikalık uğraşma sonucunda muradıma erdim aynen bunu uyguladım :)
(06-09-2020, 23:06)Cannonball : Oley be ne zamandır bu haberi bekliyorum çok teşekkürler ?? elinize emeğinize sağlıkmalesef çalıştıramıyorum çalışıyor ama türkçeye dönmüyor :(
.
.
(Paradox Mods'tan indirilen modları tam anlamıyla silemiyor ve aynı yamanın daha önce abone olunmuş Paradox Mods versiyonu Steam versiyonuyla çakışabiliyor. Aboneliği iptal edilmiş Paradox Mods versiyonuna tekrardan abone olup, launcher üzerinden Dosyayı Kaldır demek Steam versiyonunda yaşadığımız problemi çözdü.)
(06-09-2020, 23:33)Duman : Steam üzerinden mi?Aynen bu anlattığınıbir kaç defa okuyunca anlayabildim ne demek istediğini şuan çalıştırdım sağ olun elinize sağlık :) .
.
.."Paradox Mods'tan indirilen modları tam anlamıyla silemiyor ve aynı yamanın daha önce abone olunmuş Paradox Mods versiyonu Steam versiyonuyla çakışabiliyor. Aboneliği iptal edilmiş Paradox Mods versiyonuna tekrardan abone olup, launcher üzerinden Dosyayı Kaldır demek Steam versiyonunda yaşadığımız problemi çözdü. "