HoI4 Saldırı Planı Sorunu
Herkese iyi forumlar ilk defa bir foruma üye oldum oyunu oynamak istiyorum ama bir derdim var. hearts of iron 4 te Türkiye ile oynuyorum. Oyunu daha önce oynadım ama hiç yunan veya bulgara önce saldırmamıştım öyle oynayım dedim bu kez. ama bir tuhaflık var çıldırttı beni. Savunma hattını çizip orduyu oraya getirdikten sonra ofansif hattıda çiziyorum savaş nedeni olana kadar plana bakınca %80 lehimize diyor. Ama savaş ilan edince başlayınca bir saçmalıklar oluyor yok bölük hazır değil yerinde değil kaybediyorum ağır adam kaybetmeye başlıyorum. Yeşil olan ikon sarıya kırmızıya dönüyor yani.üstün düşmanda çıkıyordu sanırım.

Bir şey anlamadım oyunun üstadları yardımcı olursa sevinirim. Linkte görselde var bakabilirsiniz. 

https://hizliresim.com/ly3698
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
HoI4 Saldırı Planı Sorunu - Yazar: felina - 27-09-2020, 20:50
HOİ4 SALDIRI PLANI SORUNU - Yazar: Attila the Hun - 27-09-2020, 21:00
HOİ4 SALDIRI PLANI SORUNU - Yazar: felina - 27-09-2020, 21:44
HOİ4 SALDIRI PLANI SORUNU - Yazar: Royal Guard - 27-09-2020, 21:04
HOİ4 SALDIRI PLANI SORUNU - Yazar: 1Manascı - 27-09-2020, 21:18

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.