05-12-2020, 21:47
(05-12-2020, 21:06)Onur34 : Hemen harcanıyorsa daha fazla kereste üretmen lazım @Gılgamış. Oyunu oynayalı baya oldu ama yanış hatırlamıyorsam odundan kereste genellikle inşaatta kullanılıyordu. Ama dediğim gibi binaların üstünde herhangi bir ünlem ya da işaret yoksa yeterince keresten olmamasının nedeni yeterince üretmemendir.Keresteyi bina yapımı ve konutların yükseltiminde istiyor hocam. Bu sıkıntıyı çözebilsem oyun açılacak da çözemedim. İşler tıkırında olmayınca 40k kredi kaybettim.
İşçi sıkıntısında da aynı durum geçerli. Binaları köylüden işçiye yükseltip mutlu ediyorsan işçin olması lazım. Tabi işçi sıkıntısı baş gösterince de daha fazla konut yapmalısın. Malum çiftçilerin aksine işçi sınıfın atolyelerinin çoğu fazla sayıda iş gücü gerektiriyor. Bu daha daha fazla konut demek.
(05-12-2020, 21:13)Ayro : Oduncu kamplarını dip dibe yerleştiriyorsanız veya etrafında başka binalar varsa verimliliği düşer, sorun bundan kaynaklı olabilir.Etrafında başka bina yok hocam konut ve fabrikalardan uzakta ve nispeten ağaçlık alana kurmuştum.