Nostalji Kuşağı 2020: StarCraft Etkinliği
Dün 3 maç yaptık. İlkinde 20 dakikalık ana üslere saldırmazlık koyarak ısınma oyunu oynadık. Saldırmazlıktan dolayı oyun bir hayli uzadı. Ben en son @Attila the Hun'un diktiği Bunker zincirine arkadan dolanıp üslerine saldırı yaptım ama nihayetinde @Selene'un Ultralisklerine karşı gelemeyeceğimizi anlayınca beyaz bayrağı çektik.

İkinci oyun bir hayli hızlı başladı. @Yukare ve @Selene'un Zerg'leri tarafından rush yiyerek erken aşamada geriye düştük ama sonrasında @Yasin Ahmet görünmez birlikleriyle karşı tarafa zor anlar yaşattı.

Son oyunda biraz daha "görünür" birlikler kullansa da yine benzer şekilde bitti. Ben hızlı bir şekilde yıkıldım ama @Yukare ve @Littleİskender sonuna kadar mücadele etti.

Oyundan ekran görüntülerini hem orijinal hem remastered (cartoon grafik eklentili) halleriyle eş zamanlı olarak aldım. Katılan herkese teşekkürler.

tTRiYax.png
[+] 2 üye reddga nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Nostalji Kuşağı 2020: StarCraft Etkinliği - Yazar: reddga - 26-12-2020, 17:03

Konuyu Okuyanlar: 9 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.