07-03-2016, 08:59
(Son Düzenleme: 07-03-2016, 09:01, Düzenleyen: Steafun.
Düzenleme Nedeni: İmla
)
Ya Duman roman yazmışsın yine. Şu mahalle MPsi ayağını bırakın artık baydı vallaha. Ben Kastil olarak ikinci GP müttefiğimi bile almadım farkındaysan sen halen tanıdığın herkesle müttefik oluyorsun diyorsun. Kardeşim herkes bu oyunu ofansif oynayacak diye bir kaide yok. Ayrıca bana göre özelden yalvarıp yakaran, her türlü yemini edip sonra " ya panpa oyun bu herşey mübah " diyen adam karaktersizdir. Kastilya olarak kimsenin oyununu baltalamadım kendi çıkarlarım doğrultusunda hareket ettim. Portekiz ile düşman olacağım diye bir kaide yok. Yani sen şunu anlamıyorsun, herkes senin gibi ofansif veya dakika başı çıkar gözeticek şekilde oynamak zorunda değil. Bazıları sağlam müttefikler (ki kurallar dahilinde) kurmaktan ve sonunda cepheleşmekten zevk alıyor. Bu yüzden uzatmanın anlamı yok. Sonuçta ikiside farklı oyun stilleri ve ikiside kişinin tercihine kalmış bir şey son olarak az önce yazdığım şey muhtemelen bir çokları tarafından yanlış anlaşılabilinir o yüzden tekrar açıklıyorum ülkenin çıkarını düşünmek dostlarını arkadan bıçaklamak karaktersizlik değil, yemin ve her türlü özel ilişkileri kullanarak kişiyi kendine inandırdıktan sonra ihanet etmek bana göre karaktersizliktir.
![n20GdM.png](http://i.hizliresim.com/n20GdM.png)