Crusader Kings II vs Crusader Kings III.. Tartışalım
Şahsen iki oyunun da birbirinden üstün yönlerinin olduğunu düşünüyorum. RPG ögeleri üçüncü oyunda daha kuvvetli iken tarihsel tutarlılık ve içerik bakımından ikinci oyunun üstünlüğü var (tabi ki de bunun sebebi ikinci oyunun 8-9 senelik, gelişim sürecini tamamlamış bir oyun olması).

Bu konu üstüne yorumlarımızı koyarak tartışalım istiyorum. Sizce üçüncü oyun içerik bakımından ikinci oyunu sollayabilecek mi? 

Ayrıca Paradox'un DLC politikası mı değişti anlamadım. Ruler Designer, berber ve bunun gibi bir takım mekaniklerin oyuna ücretsiz güncelleme yoluyla eklenmesi ve yeni DLC'nin (Northern Lords) fiyat etiketinin 13 TL olması beni biraz şaşırttı açıkçası.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Crusader Kings II vs Crusader Kings III.. Tartışalım - Yazar: WARTH - 24-03-2021, 23:12

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.