(09-06-2021, 12:23)unonimus : Özellikle belirtilmese de büyük senaryolarda/çölde açmak lazım genelde. Ufak senaryolar çok da etkilenmeyebilir. Yine de hepsinde açılabilir, neredeyse tamamı bu kuralı destekliyor.
Israrla tavsiye etmesinin nedeni bazılarının (özellikle büyük senaryolarda) ikmal hesabı uzun sürdüğü için kapatmak istemesi. "Uzun" burada yavaş bilgisayarlar için 1 dakikadan fazla anlamına geliyor.
Elimdeki makinede (işlemcisi Intel Core i7-3632QM) F14-A senaryosunda test ettim.
Virtual Supply Trucks açıkken senaryonun ilk turunun başlaması (Strateji seçeneklerinin geldiğini gösteren kutucuğun gözükmesini ilk turun başlaması olarak kabul ettim, dolayısıyla arada geçen süre YZ seçeneklerinde OK'e bastıktan strateji seçeneklerinin olduğu kutucuğun gözükmesine kadarki süre. İlk turda strateji seçeneği olmasaydı komuta raporu açılır penceresinin gözükmesini alacaktım.) yaklaşık 35,5 saniye sürdü. Kapalıyken (veya Explicit Supply açıkken) bu süre 4-5 saniye. 1-2 saniye yanılma payı eklenebilir veya çıkartılabilir.
Bizim zamanımızda elektrik yoktu. IPhone'umuzu şarj edemiyorduk.
PzC/MC/FWWC Opsiyonel Kuralları ve Parametre Verisi
Diğer PzC/MC/FWWC Konuları ile PzB Konuları
PzC/MC/FWWC Opsiyonel Kuralları ve Parametre Verisi
Diğer PzC/MC/FWWC Konuları ile PzB Konuları