Günlük: CK3 - Konsol Günlüğü #2 - Crusader Kings'in Keşif Tecrübesi
(20-03-2022, 22:24)MarcussCrassuss :
(20-03-2022, 18:24)Hopsin : Ayrıca belirtmek gerek ki oyunda hanedanını yüzyıllar boyunca ayakta tutmak hiç zor değil. Çok matah bir olay gibi bahsetmişler. Şu oyuna ne zaman gerçekten zorluk derecesi gelecek.. Oyun bizi genel hatlarıyla hiç köşeye sıkıştırmıyor veya bir duruma mecbur etmiyor.
Belki benim beceriksizliğimden kaynaklanıyor olabilir ama küçük ülkeler ile ya da Müslüman - Türk İzlanda gibi fantaziler yapınca hayatta kalmak hiç kolay olmuyor. Bizansta Müslüman - Roma kültürüne sahip bir isim yarattım onda da adam seni din değiştir diye rezil edip bırakıyor.

Yok brom gerçekten bende en küçük birimden dahi oynadım. Oyun kolay. Çünkü bir üstteki arkadaşın dediklerine ilaveten bazı kilit noktaları gerçekleştirmek gerçekten çok kolay. Onları yaptığın zaman rahat rahat büyüyorsun. Küçük takılayım desen bu seferde içerik eksikliğinden dolayı canın sıkılıyor. Royal court bir nebze can suyu oldu fakat biraz daha zamanı var tabi bu oyunun. CK 2 hiç oynamadım fakat şöyle bir cümle görmüştüm; ''CK 2'de yüzyıllar boyunca ufacık bir devlet olarak bile takılsan event'dan dolayı ilerleyemiyorsun. Binlerce olay oluyor. Zaten büyümekte kolay değil.'' 

Tabi CK 3'de bu seviyeye erişecektir. Hatta daha üstüne. Fakat en azından artık şu zorluk olayına bir çekidüzen verseler ve oyuncunun tercihine bıraksalar iyi olur.
bu seviyeye erişecektir. Hatta daha üstüne. Fakat en azından artık şu zorluk olayına bir çekidüzen verseler ve oyuncunun tercihine bıraksalar iyi olur.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
CK3 - Konsol Günlüğü #2 - Crusader Kings'in Keşif Tecrübesi - Yazar: Hopsin - 20-03-2022, 23:22

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.