Bilgisayar Öneriniz Neidr?
Günümüz şartlarında bahsettiğin bütçe yüksek bütçe olmuyor, Monsterin yüksek bütçeli serisi için Semrük model bilgisayarlara bakabilirsin, bende Monster tulpar kullanıyorum rtx 3060 ve 10750h işlemci 17 inch ekran var yazılımsal sorun diye bir şey yok yalan bunlar, zaten 6 ayda bir bakım desteği veriyorlar, ses konusuna gelecek olursak ofis modunda ve wisper mod seçenekleri ile cihazın sessiz çalışmasını sağlayabilirsiniiz ancak fps düşüsü olacaktır olsa bile 144 fps alamasanızda birçok oyunda 60 ın altına ofis modunda düştüğüne de tanık olmadım ek olarak turbo modda yada oyun modunda SESSİZ ÇALIŞACAK BİR NOTEBOOK OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM, donanım belirli bir scaklığın üstüne çıkarsa da turbo fan sistemi devreye giriyor
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Bilgisayar Öneriniz Neidr? - Yazar: sherlockosman68 - 13-05-2022, 10:52
Bilgisayar Öneriniz Neidr? - Yazar: Ragnvaldr - 13-05-2022, 12:47
Bilgisayar Öneriniz Neidr? - Yazar: Legnica - 13-05-2022, 14:49

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.