04-08-2022, 10:11
(Son Düzenleme: 04-08-2022, 10:12, Düzenleyen: Sezar. Toplamda 1 kere düzenlenmiş.)
3.5 yil aradan sonra tekrar baktim. Dizdigim karakter ve gear o kadar zaman gecmesine ragmen hic eskimemis ayni sekilde guncelligini koruyor bu surekli yeni set cikarip yeni metalar yapan MMORPGlere gore cok guzel bir ozellik. Bunca yila ragmen hala oynanabilir nadir MMO'lardan biri oldugunu dusunuyorum. Oyunda megaserver yapisi var ve gunluk yaklasik 120 bin civari oynuyor. Bu guzel bir sayi. Oynayan veya oynamayi dusunen olursa guzel bir ekip kurabilirsek devam ederim. Yafeshan hali hazirda oynuyor bile.
Oyunun tek sikintisi dlc'lerin yerel fiyatlanmasinin olmamasi. 2 paket var ve tanesi 30 dolar. Ben ilk pakete zaten sahiptim. Oyunu oynamadigim zamanda yeni bir dlc cikmis. Hala daha almadi mesela. Ama oraya gelip lv 80 olana kadar guzel bir macera sizi bekliyor. Ekip olursa tekrardan yuzlerce saat oynarim gibi. Ama her MMORPG gibi arkadassiz pek oynanmaz.
Oyunun tek sikintisi dlc'lerin yerel fiyatlanmasinin olmamasi. 2 paket var ve tanesi 30 dolar. Ben ilk pakete zaten sahiptim. Oyunu oynamadigim zamanda yeni bir dlc cikmis. Hala daha almadi mesela. Ama oraya gelip lv 80 olana kadar guzel bir macera sizi bekliyor. Ekip olursa tekrardan yuzlerce saat oynarim gibi. Ama her MMORPG gibi arkadassiz pek oynanmaz.