Knights of Honor II: Sovereign - İlk İzlenimleriniz
Oyun tam anlamiyla light total war bence. Eskisini oynayanlara gore nerdeyse hic degisiklik de yokmuş. 

Oyun oldukca anlasilir, gameplay şirin hos ancak yz illet etti beni

Zorluk seviyesi ortada basladim kucuk bir ulke ile ama uzaktan yakindan tum komsular full stack ordularla habire savas acip duruyor. Can ciger dostum gözüken pagan komsu katolik ulkelerin bana actigi savasa ortak bile olabiliyor. Duseni eziyorlar. Zorluk seviyesi sozde kalıyor, easy modda bile böyleymiş. Ulke hala ayakta ama biktiracaklar artik. 

Savas sistemi iyi denebilir. Iki ordu karsi karsiya gelince bir sure icinde meydan savaşına gecilebiliyor. Bu kismi tw savaslarina benziyor. Asker tipleri kisitli. Yz elindeki askerlere bagli olarak neredeyse her savasta ayni davraniyor
Bir kere bile düşman generalinin kanatlara saldirdigini gormedim mesela

Sehir yonetimi bina vs nerdeyse ayni tw. Diplomasi biraz acayip. Dogrudan ittifak yapilmiyor. Belli bi ulkeye karsi defansif yada ofansif ittifak kurulabiliyor, savas basladiginda ittifak kurulmus oluyor ama bittiginde ittifak da bitiyor herkes kendi yoluna gidiyor. Baslamis bir savasa destek olmasi icin baska ulke cagirilabiliyor ama iliskiniz cok yüksek degilse katilmiyorlar, yz habire destek cagrisi yapiyor ama. 

Asker cikarma yontemi iyi guzel ama oyun baslarinda ortalama seviye asker cikarmak bile zor. Pahali binalara ve buyuk oranda manpower gelirine bagli ama nasilsa yz catir catir basabiliyor tek sehri olsa bile.
[+] 2 üye yafeshan nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Knights of Honor II: Sovereign - İlk İzlenimleriniz - Yazar: yafeshan - 08-12-2022, 11:35

Konuyu Okuyanlar: 14 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.