09-12-2022, 07:48
(Son Düzenleme: 09-12-2022, 07:51, Düzenleyen: Songokturk. Toplamda 2 kere düzenlenmiş.)
Ben KOH çok oynadım.Bu oyunda onun tam olarak devamı olmuş diyebiliriz.Biraz daha genişletilmiş ve derinleştirilmiş.Bu oyunun kendine has bir atmosferi var.Bir Medival değil yada bir Eu4 değil onun arasında ortadan yürüyen bir oyun bu oyunu herkes oynasın diyemem ama ben oynarım çünkü bıktırmıyor sessiz sakin kendi halinde arasıra aksiyonlu bir oyundur.ilk oyundaki kar topu etkisi sanırım engellenmiş.Burda kolay kolay fetih yapmak hayal ,development daha önemli olmuş sanırım.Oyunda sevdiğim bir başka şey kaynakların her oyun başında değişme olasılığı.
Oyunda eksik gördüğüm şeyler var özellikle diploması kısmı çok aşırı hassas olmuş.Öteki yandan evlikle ilgili ilginç problemeler oldu normalde bir ülkenin kızıyla evlenince kral öldüğünde ondan miras kalması lazımdı ancak olay biraz değişmiş artık her iki tarafın kralıyla ilgili benzer bir olay olmuş artık hangi kral ölürse onun toprağı paylaşılabiliyor demekki neymiş evlenirken aşırı dikkat gerekiyor.Oyun başında tüccar ve diplomat almak çok kritik bir etki sağlıyor ayrıca bir fetih girişimi varsa bir tane alim alıp onu işe koyalım gerçekten çok fayda sağlıyor yani bir alim bu kadar etkin olurmu demeyin bir bakın derim.
Oyunda eksik gördüğüm şeyler var özellikle diploması kısmı çok aşırı hassas olmuş.Öteki yandan evlikle ilgili ilginç problemeler oldu normalde bir ülkenin kızıyla evlenince kral öldüğünde ondan miras kalması lazımdı ancak olay biraz değişmiş artık her iki tarafın kralıyla ilgili benzer bir olay olmuş artık hangi kral ölürse onun toprağı paylaşılabiliyor demekki neymiş evlenirken aşırı dikkat gerekiyor.Oyun başında tüccar ve diplomat almak çok kritik bir etki sağlıyor ayrıca bir fetih girişimi varsa bir tane alim alıp onu işe koyalım gerçekten çok fayda sağlıyor yani bir alim bu kadar etkin olurmu demeyin bir bakın derim.