06-07-2023, 17:44
(05-07-2023, 19:32)Craetus : Gates of Hell: Ostfront normalde bundle olarak Call to Arms ile birlikte satılıyor çünkü Gates of Hell alabilmek için Call to Arms da lazım. Ancak indirimli TL fiyatında bundle 0.49$'a denk geliyor. Bu yüzden Steam otomatik olarak satışı engellemiş Türkiye ve Arjantin'de.Ben call to arms aldım indirimden sonra fiyat güncellenince tekrardan gates of hell almam gerekecek mi?
(05-07-2023, 16:50)Semavi7 : Peki ben şimdi dlcleri alsam indirimden sonrada ana oyunu alsam oluyor mu?
Gates of Hell: Ostfront alabilmek için en azından Call to Arms Basic Edition'a sahip olmanız lazım.
Call to Arms'a sahip olduktan sonra Gates of Hell'i oynayabiliyorsunuz. Gates of Hell olmadan Gates of Hell'in aşağıdaki DLC'leri alınabiliyor mu bilmiyorum ancak alınabiliyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum. İndirimler bittikten sonra TL fiyatına ayar yapay yayıncı, Steam'de tekrar satışa açılır. O zaman alabilirsiniz. Önden DLC alınabiliyorsa ucuza şimdi almak mantıklı.
İndirimler sırasında fiyat değişikliği yapmayı Steam yasakladığı için şu an müdahale edemiyorlar. O yüzden indirimlerin bitmesini bekliyorlar. 1 ay kadar önce Gates of Hell: Liberation DLC'si duyuruldu. İndirimlerden sonra geliştiriciler onun mağaza sayfasını da açacaklar.