29-12-2023, 16:54
(29-12-2023, 15:51)PCOyun : HHonkai: Star Rail, şahsen pek beklenti ile girmediğim ama beni müzikleri ve karakterleri ile çeken bir oyun olmayı başardı fakat genel oyun ve güncelleme yapısından ötürü 42 günde bir gelen hikaye görevlerine çok uzun süre dayanamadığımdan çıkışından beri oynadığım oyunu birkaç ay önce bıraktım, birkaç gün önce ise arada bir girerim diye PS5'e yükledim. Oyun gerçekten muazzam müziklere ve kaliteli yazılmış karakterlere sahip fakat oyunun genel yapısı bu değerleri baltaladığından kesinlikle herkese hitap edecek bir içeriğe sahip değil.
Jarilo-VI/Belobog arcı evrenin kurgusundan son boss savaşına kadar, her ne kadar aradan f2p gacha elementlerini çıkarınca aslında kısa olsa da f2p bir gacha oyunu için çok üst düzey bir iş. Oyuna başlarken asla benim diyen JRPGlerle yarışacak bir iş beklemiyordum. Devam eden senaryosunda o seviyelere tekrar ulaşacağına hiç ihtimal vermiyorum. Bana kalırsa ordan sonrası, "galaktik Çinliler" arcı dahil, tamamen karakter eklemek için uydurulan altı dolu olmayan ufak hikayeler.